Stoppa Islam

 

 

 

svensk-lag

 

Svenska lagar eller sharialagar ? Vilket samhälle har nått längst ?  Det med medeltida lagstiftning eller det med som har moderniserat sina lager sedan 1300.talet. Ett samhälle som tagit till sig upplysningen från 1700- talets Frankrike.

Ska kvinnofriden som vi haft i  Norden sedan medeltiden nu inskränkas med olika tygstycken eller ska vi fortsätta att leva efter devisen att det är sunt förnuft som gäller och inte olika pålagor.

Vilket samhälle har nått längst i ekonomiskt välstånd och ha det mest intellektuella kapitalet. Vilket samhälle har gett förutsättningar för olika konstnärer och också på senare tid subventionerat dessa.

Man ska inte slå den som ligger men respekterar inte olika samhällen eller individer den som ger en hjälpande hand så kanske den hjälpande tröttnar. Att sedan nuvarande politiker i västvärlden inte insett att befolkningen inte längre är med på noterna blir ett stort problem för etablerade politiker.

Svenska politikers godhet gentemot antidemokratiska regimer (Saudiarabien) och  deras benägenhet att låta det svenska folket via skatten vara en socialförvaltning för andras asociala försyndelser är under all kritik.

((((( Om man vill vara konspiratorisk så undrar man om vissa politiker  har fått speciella förmåner av makthavare i Saudiarabien))))).

Att som nu Löfvén när det gäller gratulationer till Trump vill undvika vissa rader i meddelandet ger inget förtroende.

Ett modernt Sverige ska fortsättningsvis vara stolta över våra egna lagar som gett välstånd och trygghet för den svenska befolkningen och sätta ned foten rejält mot barbariska företeelser som Sharialagar.

Nu vänder det och vi kan se framtiden an med tillförsikt när antidemokratiska globala krafter som CLINTONS och SOROS får träda tillbaka för ett mer demokratiskt samhälle.

Valet är ditt som sann demokrat vilket samhälle du vill ha.

lag

 

 

 

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. larslindblog
  Nov 26, 2016 @ 09:26:27

  Det är mycket underligt att politiker tycker att just muslimer från Afrika/MENA är lämpliga ”bosättare” i Sverige. Däremot har Sverige så vitt jag vet inte tagit emot en enda etniskt vit från f.d. Rhodesia /Zimbawe/ eller Syd Afrika . I dessa länder råder mycket svåra förhållanden för vita. Farmare mördas nästan dagligen och svarta politiker försöker skylla allt sitt eget vanstyre och inkompetens på den vita minoriteten.
  Den tidigare rasåtskillnadspolitiken används som ursäkt för att ta ifrån vita såväl deras egendom som deras mänskliga rättigheter och liv.

  För mig hade det känts naturligare att erbjuda förföljda vita i Zimbabwe och SA att komma till Sverige än att ge asyl till medlemmar av kontinentens stora svarta majoritetsbefolkning som har makten i alla kontinentens länder numera.

  Gilla

  Svara

  • ulsansblogg
   Nov 26, 2016 @ 10:26:37

   Jag anser också att den gruppen som du beskriver borde prioriteras som flyktingar om de sökte. Men jag vet att de flesta av dem söker sig till Storbritannien eftersom de utvandrade därifrån en gång i tiden. Samma gäller för Boerna och deras återvändande då till Holland. Men om de här personerna skulle söka asyl i Sverige tror jag de skulle nekas eftersom den svenska politiken inte tar hänsyn till tidigare Europeisk befolknings behov och då mer föraktar den kolonialisering som de och deras fäder varit upphov till. Vad jag föraktar är den inkonsekventa migrationspolitiken som svenska politiker nu praktiserar. Att den vite mannen gjort nytta i Afrika borde alla vara ense om, tyvärr finns det de som har en annan uppfattning då på mycket lösa grunder. Där den vita befolkningen nu har drivits bort stagnerar samhället. Men vi bör också vara medvetna om att vissa vita som imigrerade till olika länder i Afrika inte var Guds bästa barn och betedde sig därefter.

   Jag har mycket svårt att förstå den inkonsekventa politik som förs av svenska företrädare. Att som t ex ta emot s k flyktingar från Iran som både är kritiska till regimen och regeringstrogna till den. Det skapar strider också här i Sverige. Jag har exempel på det redan från början på 1980-talet.
   Här kan du lyssna på en av mina FB-vänner som vet vad han talar om när det gäller vissa grupper som migrerar till Sverige.

   MVH Olof Lundqvist

   Gilla

   Svara

 2. JAN BENGTSSON
  Dec 25, 2016 @ 17:41:05

  Varför ej ta emot invandrare från Öststaterna istället?

  Kulturellt likartade, givetvis MED ANVÄNDBAR YRKESUTBILDNING!

  Gillad av 1 person

  Svara

  • ulsansblogg
   Dec 25, 2016 @ 18:03:13

   Jag tror att det har skett i en stor omfattning de senaste åren.Har en mor som Atendo har som kund och där ett flertal av de anställda kommer från olika öststater, Det konceptet fungerar MYCKET bra. Men har också ett annat exempel som jag nu håller på att utreda och där vissa företag utnyttjar både anställda från öststaterna och kunden ifråga. När det hela är utrett kan jag komma med lösningen på det hela. Men jag kan redan nu konstatera att det rör sig om en svindleri gentemot vår äldre befolkning.

   Gilla

   Svara

 3. ulsansblogg
  Nov 25, 2021 @ 13:53:22

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:

  REPRIS från 2016
  Varför har inte vi SVENSKAR förmåga att stå upp och proklamera att det svenska välfärdssamhället har under sekler byggts upp av oss svenskar. Uppbyggnad tar tid, att rasera kan gå på ett antal decennier. Sverige är nu ett avskräckande exempel på en nations förfall.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

A.L - M.Foto

Välkomen till min sida med bilder från natur - landskap och stadsmiljö, hoppas du kan inspireras och njuta av vad ögat ser!

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

SVERIGE & BROTT

HAR DU VERKLIGEN EN ÅSIKT?

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Blogg 46

en åsiktsblogg

Josefin Utas blogg

Mina egna tankar om nuet och framtiden

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

Dagar ur mitt liv

Här kommer jag att skriva om vardagliga händelser ur mitt liv. Ibland kommer jag nog att skriva om en del andra saker också, som till exempel om den tro jag har

MånssonsKultur.se

Johnny M recenserar film, musik & sånt!

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Richard Sörman

En annan humaniora

Peter Cooney Enabler

Traditional European Common Sense - Anti-Judaic

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

säger det hellre med några bilder

Ocensurerade nyheter

Politik blandat med ett och annat boktips.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor.

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör Sverige lagom!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

%d bloggare gillar detta: