Manifestation botar hatisk stämning?

Nu är jag förvirrad! Hur tänker de egentligen Vänstern och F! på Gotland? En ung kvinna har utsatts för en massvåldtäkt. Arrangörerna som borde ta den unga kvinnans parti funderar inte ens på hur hon mår! Jag har tidigare uppmanat till lugn och eftertänksamhet kring våldtäkten:

”Jag tänker naturligtvis i första hand på händelsen med den grova massvåldtäkten  i Visby, där en rullstolsbunden kvinna drabbades. Även jag känner avsky för denna händelse och jag hoppas att rättsväsendets kvarnar ska döma dem till de straff som de förtjänar. Men jag läser upprörda kommentarer om kastrering och avrättning och ser att vissa personer blir utpekade med namn och adress och videoklipp. Människor anklagar förundersökningsledaren för att skydda brottslingarna – pga av att han med sina utländska rötter skulle skydda de utländska brottslingarna. Jag ser också att demonstrationer har hållits i Visby eftersom de misstänkta förövarna har släppts efter förhör i väntan på rättsväsendets fortsatta utredningar.

Jag blir förfärad när människor pekar ut skyldiga utan att ha fakta! Ingen av oss var på plats och ingen av oss vet vad som hände. Det är bara brottsoffret och brottslingarna som vet sanningen. Polisen utreder – låt dem göra det i lugn och ro! Föregrip inte utredningen! Låt i känslorna styra!”

Jag håller fortfarande fast vid den ståndpunkten! Men hur tänker arrangörerna för dagens manifestation? De utnyttjar ju situationen för att utmåla människor – som sympatiserar med kvinnan – som rasister! Dessutom försöker de få in budskapet sexism i det hela!  Hur tänker de? Varför vill de inte vara med och sympatisera?

De väljer alltså att gör en manifestation med musik och dans efter ”den hätska stämning som råder på ön sedan den misstänkta gruppvåldtäkten på en rullstolsburen kvinna blev känd.”

Det låter nästan som om de inte ville att händelsen skulle bli känd! De verkar tro att kvinnan inte har blivit våldtagen om de festar runt lite. De väljer att fokusera på spöken som finns i deras fantasi – rasister och sexister. De skulle kunna ha gjort en manifestation mot våld – om de inte hade varit förblindad av sitt spöke! De skulle kunnat kärleksbomba våldsoffret – men henne svek de!

forvirrad

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. larslindblog
  Okt 17, 2016 @ 10:01:11

  Ja precis , man skulle vilja veta mer. Något jag tyckte var konstigt var att kvinnan skulle följa med en av männen för att gå på WC . Kan kvinnan blivit lite intresserad av den förste mannen ? Kan kvinnan inte förstått arabiska mäns syn på kvinnor som ensamma umgås med främmande män ? Det är ju väldigt synd om kvinnan , men jag tror det är mycket vi inte vet om omständigheterna.
  Sedan passar ju flera olika intressenter på att utnyttja tillfället , nationalister passar på att peka på negativa följder med invandring av främmande kulturer och vänsterkrafterna får tillfälle att demonstrera mot ”fascister,sexister och rasister”

  Gillad av 1 person

  Svara

  • ulsansblogg
   Okt 17, 2016 @ 10:51:00

   De enda som vet något om vad som hände är kvinnan och gärningsmännen.
   Men … jag blir arg när vissa krafter utnyttjar händelsen för egna syften! V och F! utger sig för att ta vara på kvinnors intressen. Det har de aldrig gjort och kommer aldrig att göra det heller! De lever i en helt annan värld än vanliga kvinnor gör.

   Gillad av 1 person

   Svara

 2. tompas11
  Okt 17, 2016 @ 11:20:50

  I det normala Sverige, det Sverige som fanns innan det onormala tog över, så ansåg ingen att det var konstigt att en kvinna frågade en man om hon fick besöka hans WC. I det normala Sverige misstänkliggjordes ingen kvinna för att vara intresserad av ifrågavarande man, när hon frågar om hon får besöka hans WC. I det normala Sverige behövde ingen kvinna, innan hon besöker en mans WC, undersöka om denna mans syn på kvinnor skiljer sig från den gängse normen.

  Gillad av 1 person

  Svara

  • ulsansblogg
   Okt 17, 2016 @ 11:36:54

   I det normala Sverige var vi en homogen befolkning .
   I det normala Sverige beskyllde vi inte varandra för att vara rasister, fascister eller nazister – enbart för att de inte har ”rätt” åsikter.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Josefin Utas

Mina egna tankar om nuet och framtiden

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

Dagar ur mitt liv

Här kommer jag att skriva om vardagliga händelser ur mitt liv. Ibland kommer jag nog att skriva om en del andra saker också, som till exempel om den tro jag har

MånssonsKultur.se

Johnny M recenserar film, musik & sånt!

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

Madonnans

En kvinna i huvudstaden och Livet :)

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Kreativ text, annorlundaskap, dikter, bipolaritet, aspergers syndrom, samhällsdebatt

Richard Sörman

En annan humaniora

Peter Cooney Enabler

Traditional European Common Sense Catholicism - Anti-Judaic

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Hampus Andersson

Hampus Andersson

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

säger det hellre med några bilder

Ocensurerade nyheter

It is my right to be rich, happy and successful!

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor.

Spanienaktuellt

Den osminkade spanska sanningen

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Wallenborgs politikblogg

Politik om stort och smått.

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Busiga mor

My Home My Place My Life My Story

Halloj världen!

En blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om Instagram och andra sociala medier. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Rovdjurspolitik

Faunavård utan vetenskapligt stöd

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

%d bloggare gillar detta: