Manifestation botar hatisk stämning?

Nu är jag förvirrad! Hur tänker de egentligen Vänstern och F! på Gotland? En ung kvinna har utsatts för en massvåldtäkt. Arrangörerna som borde ta den unga kvinnans parti funderar inte ens på hur hon mår! Jag har tidigare uppmanat till lugn och eftertänksamhet kring våldtäkten:

”Jag tänker naturligtvis i första hand på händelsen med den grova massvåldtäkten  i Visby, där en rullstolsbunden kvinna drabbades. Även jag känner avsky för denna händelse och jag hoppas att rättsväsendets kvarnar ska döma dem till de straff som de förtjänar. Men jag läser upprörda kommentarer om kastrering och avrättning och ser att vissa personer blir utpekade med namn och adress och videoklipp. Människor anklagar förundersökningsledaren för att skydda brottslingarna – pga av att han med sina utländska rötter skulle skydda de utländska brottslingarna. Jag ser också att demonstrationer har hållits i Visby eftersom de misstänkta förövarna har släppts efter förhör i väntan på rättsväsendets fortsatta utredningar.

Jag blir förfärad när människor pekar ut skyldiga utan att ha fakta! Ingen av oss var på plats och ingen av oss vet vad som hände. Det är bara brottsoffret och brottslingarna som vet sanningen. Polisen utreder – låt dem göra det i lugn och ro! Föregrip inte utredningen! Låt i känslorna styra!”

Jag håller fortfarande fast vid den ståndpunkten! Men hur tänker arrangörerna för dagens manifestation? De utnyttjar ju situationen för att utmåla människor – som sympatiserar med kvinnan – som rasister! Dessutom försöker de få in budskapet sexism i det hela!  Hur tänker de? Varför vill de inte vara med och sympatisera?

De väljer alltså att gör en manifestation med musik och dans efter ”den hätska stämning som råder på ön sedan den misstänkta gruppvåldtäkten på en rullstolsburen kvinna blev känd.”

Det låter nästan som om de inte ville att händelsen skulle bli känd! De verkar tro att kvinnan inte har blivit våldtagen om de festar runt lite. De väljer att fokusera på spöken som finns i deras fantasi – rasister och sexister. De skulle kunna ha gjort en manifestation mot våld – om de inte hade varit förblindad av sitt spöke! De skulle kunnat kärleksbomba våldsoffret – men henne svek de!

forvirrad

Annonser

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. larslindblog
  Okt 17, 2016 @ 10:01:11

  Ja precis , man skulle vilja veta mer. Något jag tyckte var konstigt var att kvinnan skulle följa med en av männen för att gå på WC . Kan kvinnan blivit lite intresserad av den förste mannen ? Kan kvinnan inte förstått arabiska mäns syn på kvinnor som ensamma umgås med främmande män ? Det är ju väldigt synd om kvinnan , men jag tror det är mycket vi inte vet om omständigheterna.
  Sedan passar ju flera olika intressenter på att utnyttja tillfället , nationalister passar på att peka på negativa följder med invandring av främmande kulturer och vänsterkrafterna får tillfälle att demonstrera mot ”fascister,sexister och rasister”

  Liked by 1 person

  Svara

  • ulsansblogg
   Okt 17, 2016 @ 10:51:00

   De enda som vet något om vad som hände är kvinnan och gärningsmännen.
   Men … jag blir arg när vissa krafter utnyttjar händelsen för egna syften! V och F! utger sig för att ta vara på kvinnors intressen. Det har de aldrig gjort och kommer aldrig att göra det heller! De lever i en helt annan värld än vanliga kvinnor gör.

   Liked by 1 person

   Svara

 2. tompas11
  Okt 17, 2016 @ 11:20:50

  I det normala Sverige, det Sverige som fanns innan det onormala tog över, så ansåg ingen att det var konstigt att en kvinna frågade en man om hon fick besöka hans WC. I det normala Sverige misstänkliggjordes ingen kvinna för att vara intresserad av ifrågavarande man, när hon frågar om hon får besöka hans WC. I det normala Sverige behövde ingen kvinna, innan hon besöker en mans WC, undersöka om denna mans syn på kvinnor skiljer sig från den gängse normen.

  Liked by 1 person

  Svara

  • ulsansblogg
   Okt 17, 2016 @ 11:36:54

   I det normala Sverige var vi en homogen befolkning .
   I det normala Sverige beskyllde vi inte varandra för att vara rasister, fascister eller nazister – enbart för att de inte har ”rätt” åsikter.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

beppe852

Hellre död än röd

Micke K

Sunt förnuft, svenska värderingar i ett sekulärt samhälle

Helt apropå

En blogg om tro, hopp och kärlek. Om livet och om lite till.

mickecarlssonsblog

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör skillnad!

Oberoende nyheter, satir och allvar om politik, journalistik, invandring, mångkultur, islam, brottslighet, rasism, natur, livet och musik.

Ett vettigt alternativ

Om man tänker steget längre

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolution

WTF?

100 möjligheter istället för hen!

Anna Ernius

politik, litteratur och möten med världen

Ryggraden!

Qui tacet, consen'tit.

Nya Il Convito

Mohamed Omars blogg om fezens filosofi, gotisk steampunk och upsaliensisk pulp fiction

Otillständig

- kroniskt oppositionell

Helena Palena

ENVAR SIN EGEN REDAKTÖR! Copyright!

Asylkaos

Politiker och media förstör vårt land. Nu försvarar vi oss. (Alla texter och bilder är fria att sprida vidare.)

anthropocene

Ett partipolitiskt oberoende libertarianskt forum för debatt och opinionsbildning

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

%d bloggare gillar detta: