Löfvén och Reinfeldt den svenska nationens dödgrävare.

agenda-2030Är det svenska samhället och svenska politiker styrda av internationella krafter ?

Har svenska politiker förmågan att försvara de värden som svensk befolkning upparbetat sedan generationer tillbaka i tiden ?

Är det kanske internationella organisationer som styr vår framtid?

Ett nation utan ett försvar, då tänker jag både militärt, civilt och den enskildes förmåga att kritisera makten har stor betydelse för att vi ska kunna få till nationella politiska lösningar utan influenser från omvärlden.

Bilderberggruppen, NWO och FN:s agenda 2030 tycks vara det som svenska politiker från höger till vänster är mer imponerade av än vad den svenska befolkningen anser och dess behov-

((((((((( Ibland undrar man om de är mutade av internationella globala krafter.)))))))))

Att som statsminister förklena den svenska befolkningen internationellt är ett svek mot oss ALLA.

 

 

Den andre potentaten har under årens lopp som statsminister tydligen inte lärt sig ett dugg. När han flyger över Sverige och sedan påstår att det finns plats för många fler, av det yttrandet inser han inte att dessa vida skogar och fält endast är en produktionsyta. Men enligt den nuvarande ledaren för de Nya Moderaterna ska man kanske inse att brödluckan producerar  och tanken står still eller lever i ett vakkum där endast den personliga förträffligheten råder.

 

Att två personer som verkar ha vuxit upp i storstadens betong inte inser de realiteter som är till grund för vår levnad och basen för all aktivitet kommer tillkorta förvånar mig inte. Vi som är fler 0ch jordnära ”lantisar” har en mycket mer pragmatisk syn på tillvaron. Att förverkliga sina drömmar på så kallat intellektuell basis när verkligheten inte står en bi lever man kanske kortsiktigt på. När verkligheten nafsar en i hälarna blir det svårt att förklara att man inte har mognat sedan ungdomsårens synder till att bli den som mest har utnyttjat det politiska systemet. eller hur Fredrik Reinfeldt?

 

Att i fortsättningen få mandat för att kunna lösa den svenska befolkningens behov och ta ansvar för ALLA som finns inom rikets gränser krävs mer än socialistiska eller Nymoderata lösningar. Ska vi behålla vår suveränitet som nation och behålla vår självständighet så krävs det vissa uppoffringar och då har nuvarande politiker med en maktställning gjort sitt. Ska vi falla till föga inför internationella krafter kan vi räkna med att vårt välstånd försvinner med blixtens hastighet.

Det som vi åstadkommer av nyttigheter i vårt land naggas i kanten hela tiden. Att blåsa upp BNP med subventioner kanske ger den mest naive tillfredsställelse. Att försköna sysselsättningsgraden med undermålig statistik är något som den politiska makten har som bästa vän eller ovän när siffrorna synas.

https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/03/01/svensk-ekonomi/

Att vara ”sysselsatt” eller ”förvärvsarbetande” betyder på myndighetssvenska att man har utfört förvärvsarbete i minst en timme under mätveckan eller varit tillfälligt frånvarande från ett arbete. Även subventionerat arbete räknas som förvärvsarbete.

http://www.ekonomifakta.se/Fakta/Arbetsmarknad/Sysselsattning/Sysselsattning-per-manad/

Politik tycks endast att vara ett medel för att tillskansa sig makt på andras bekostnad.

 

reinfeldt

 

Jag och Ulla som har ett mycket gott samarbete och med bästa förmåga försöker via vår blogg ULSAN förmedla det som vi anser (kanske) tillför det svenska samhället mer än nuvarande politiker.

 

 

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. not free
  Dec 25, 2016 @ 14:35:28

  Bilderberg

  Gillad av 1 person

  Svara

 2. Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
  Dec 27, 2016 @ 23:08:04

  Det är inget konstigt att mindre mentalt bemedlade röstar in mindre mentalt bemedlade i val efter val.

  ”Den mänskliga rasens största tillkortakommande är vår oförmåga att förstå den exponentiella funktionen.”
  / Albert Bartlett

  ”The greatest shortcoming of the human race is our inability to understand the exponential function.”
  / Albert Bartlett

  Vad vi kan göra som individer är naturligtvis att rösta på ett parti som förstått exponentialfunktionen. I Sverige finns det två sådana partier OCH de valsamverkar dessutom. Glada Nyheter till hela folket alltså!

  Gillad av 1 person

  Svara

  • ulsansblogg
   Dec 28, 2016 @ 09:39:23

   Utbildning i samhället är A och O. Utbildningen har halkat efter de senaste decennierna vi har också fått in en ny population i landet med helt andra förutsättningar. Folk med dåliga kunskaper är lättstyrda och det vet svenska politiker. Den kunskapen som förmedlades i filmen delgavs i skolan på 1960’talet i realskolan eller i alla fall på gymnasienivån..Men den kunskapen bör om och omigen förmedlas och mycket annat för att den svenska befolkningen ska kunna genomskåda nuvarande politikers brister när det gäller information eller som nu mest propaganda.
   Mvh Olof Lundqvist

   Gilla

   Svara

 3. Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
  Dec 28, 2016 @ 15:26:52

  Hej Olof Lundqvist!
  Jo. Utbildning i samhället är A och O. Det är också min uppfattning att både grundmaterialet och utbildningen har halkat efter de senaste decennierna och att detta främst är politikeradelns fel (utom SD), dels genom privatisering och religiösa friskolor, men även genom att inte sålla bland elevmaterialet och placera problemen i särskolor, men även genom att inte medvetet styra införseln av människor så att de som kommer passar in i svensk kultur, ex. att välja de som flytt islamismen, d.v.s. ett särskilt asylskäl för apostater till ateismen eller till en tro på ex. den fredlige Jesus.

  Det kan naturligtvis vara så att politikerna siktar på att skada Sverige med den extrema sekten, men det kan även bero på flitig läsning av utländsk-lojal ”godhetspress” som definierar vad som är ”godhet”, men gör det alltför kortsiktigt och korkat utan reflektion. Politikeradeln själv tycks nämligen vara totalt drabbad av floskel-fabriken:

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/08/07/godhetens-sjalvmotsagelser-lista-pa-speciellt-dumma-politiska-oxymoroner/

  Det kan bero på ett tendens som Henry Louis Mencken noterat:

  ”När [den representativa] demokratin är fulländad kommer regeringens representanter mer och mer att likna den inre själen hos folket. Vi går mot ett ädelt ideal. På en stor och härlig dag kommer landets [USA] vanliga folk äntligen nå sina hjärtans önskningar, och Vita huset kommer att utsmyckas med en jubelidiot.”
  / Henry Louis Mencken, The Baltimore Evening Sun, 26:e juli, 1920
  (Källa: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/citat-om-demokrati/)

  Jag har också noterat denna tendens inuti Sveriges interndemokratiska partier, både inom lastgamla partier som perverterats och även inom nya partier som jag själv varit med och startat, genom vilka idiotin alltid tycks ta över interndemokratiskt.

  Det är som om folk med särskilt dåliga kunskaper och särskilt dålig tankeförmåga, människor som är särskilt lättstyrda av utländsk-lojal massmedia, alltid tar över och att denna utländsk-lojala massmedia alltid tycks vilja förvärra problemet och störta Sverige ännu djupare in i fördärvet.

  Om svenska politiker ”vet” om detta är tveksamt. Kanske fåtalet psykopater förstått problemet och inser att de måste rida med på idioti-vågen, men det är tveksamt. Jag misstänker att de till största delen är offer för utländsk-lojal massmedia, för de politiker som inte marscherat i takt har alltid utsatts för drev och folk i allmänhet styrs av rädsla för mobbning.

  Pengarna för att påverka inriktningen på rapporteringen flödar säkerligen från ett fåtal kapitalstarka psykopatiska individer som äger dessa fulmedier och 99% av journalisterna håller medvetet käften p.g.a. det. Men ibland läcker det ut:

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/12/23/svensk-oversattning-brittisk-regeringsfinansierad-kanal-erbjod-journalist-17000-dollar-per-manad-for-att-producera-propaganda-for-syriska-rebeller/

  …att det i detta fallet tycks ligga en brittisk regeringsfinansierad kanal bakom kan ändå betyda att den övergripande politiska agendan styrs av helt andra herrar som redan har denna regering i sin ficka.

  Gillad av 1 person

  Svara

  • ulsansblogg
   Dec 28, 2016 @ 16:07:53

   Tack för ett mycket långt och bra och uttömmande svar. Tror inte att jag har något att tillägga utan håller med dig fullständigt i det du skriver. Mycket trevligt med personer som är engagerade.

   Gillad av 1 person

   Svara

  • Mattias Dahlström
   Dec 31, 2016 @ 21:08:12

   Just det här med fake news är ju lustigt… jag är nu så cyniskt att jag direkt antar att USAs styrande, när de eller den lojala pressen, anklagar ett annat land eller en individ för något, håller på med just detta.
   Och det här med trollfabriker har ju etablerats i både USA och Storbrittannien, vilket man tolka pga anställningsannonser eller mjukvarakontrakt (för typ falska personligheter på sociala medier).

   Gilla

   Svara

 4. Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
  Jan 01, 2017 @ 15:27:17

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Josefin Utas

Mina egna tankar om nuet och framtiden

thoralfsblogg.wordpress.com/

SANNINGEN SKALL GÖRA EDER FRIA

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

Dagar ur mitt liv

Här kommer jag att skriva om vardagliga händelser ur mitt liv. Ibland kommer jag nog att skriva om en del andra saker också, som till exempel om den tro jag har

MånssonsKultur.se

Johnny M recenserar film, musik & sånt!

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

Madonnans

En kvinna i huvudstaden och Livet :)

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Kreativ text, annorlundaskap, dikter, bipolaritet, aspergers syndrom, samhällsdebatt

Richard Sörman

En annan humaniora

Peter Cooney Enabler

Traditional European Common Sense Catholicism - Anti-Judaic

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Emil Boëthius

"there's a fish in the percolator"

Hampus Andersson

Hampus Andersson

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

säger det hellre med några bilder

Ocensurerade nyheter

It is my right to be rich, happy and successful!

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor.

Spanienaktuellt

Den osminkade spanska sanningen

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Wallenborgs politikblogg

Politik om stort och smått.

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Busiga mor

My Home My Place My Life My Story

Halloj världen!

En blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om Instagram och andra sociala medier. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Rovdjurspolitik

Faunavård utan vetenskapligt stöd

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

%d bloggare gillar detta: