LYSTRING!! av Petra Agapi

Till alla er som gick omkring med ”JA till EU” broscherna 1994.

Till er som sen förespråkade vaccinpassen och Natomedlemskapet.

Till er som nu kör runt i den ICKE klimatsmarta självantändande elbilen, och fortfarande tror att ni är ”KLIMATSMARTA”

Till er som kallat oss konspiratörer, antivaxxers, klimatförnekare och Putin kramare. Är ni fortfarande blinda eller är ni hjärntvättade för gott?

Vi tar ett påstående till så att hissen har en chans att få gå hela vägen upp!

Till alla er som kallade oss rasister när vi för mer än 10 år sedan signalerade om migrationsproblemet och ville få in Sverigedemokraterna i riksdagen.

Till er vill jag säga, vi var inga rasister, vi såg det bara komma.

Du som inte såg det komma där och då, SER förmodligen konsekvenserna av det här idag. Men du var säkerligen indoktrinerad av PK media. Dom som flitigt talade om vilken RASSE man var om man röstade på SD, för SD var minsann farliga nazister som slogs med järnrör på helgerna.

I dag ser vi ALLA vart vi hamnat, efter påskriften utav Barcelona avtalet, uteslutandet av SD och Reinfeldts uppmaning om att öppna våra hjärtan så hamnade vi tillslut vid STUPET!!! Välkommen hit!

Det har nu blivit dags att tänka efter vilken toalett ni och politikpatrasket försatt oss alla i. Det är hög tid att läsa på, komma ikapp, ta ansvar och SPOLA!!

BORT med all skit som gett Landet Sverige förödande konsekvenser.

Idag, kan förfallet faktiskt inte bli tydligare!! Vad säger du om utfallet?

Är du nöjd med DRÄNERINGEN av våra skattepengar? Längtar du efter medlemskapet till krigsalliansen NATO? Är du nöjd MASSINVANDRINGEN och den pinsamma INTEGRATIONEN? För att inte tala om DEN IMPORTERADE brottsligheten där BOMBER, GRANATER, RÅN och VÅLDTÄKTER sker mitt på blanka dagen!! VARJE DAG!

Kanske har du själv gått och blivit en smygrasist? NÄMEN GUD!

Kanske tror du att du kan rädda det sjunkande landet om du vid nästa val vågar lägga din röst på SD.. NEJ GLÖM DET, det är för sent.

SD är förresten inte ens höger idag, dom klassas nu som liberaler eller kappvändare.

Nu är det partier utanför riksdagen som gäller igen, Knapptryckarna, MOD, eller AFS, ja dom som inte är köpta av globalistmaffian än och dom som media idag målar upp som högerextrema så du inte ska våga föra dom framåt.

Många hade hopp om SD:s Jimmie Åkesson, men med en frånvaro på över 90% och usvängar i dom viktigaste frågorna är det inte mycket kvar att hoppas på, kanske gick han in i den berömda väggen, vad vet jag. Jo en sak vet jag faktiskt, när man som politiker nåt hela vägen fram till riksdagens portar, då slutar man att arbeta för folket. Där tar liksom ”Toppen av pyramiden” över.

Vi skattebetalare tog SD hela vägen fram och vi hade alla hopp om att deras lovord en dag skulle bli verklighet, men idag kan vi konstatera att rösten på SD var fullständigt BORTKASTAD.

Vad är det som gör att man blir så ryggradslös innanför riksdagens dörrar? Jo där delas det ut ryggsäckar med fallskärmar!! Fallskärmar värda miljoner som tryggar upp för deras egna framtid. Villkoret!: Följ agendan!!

Uppgiften i riksdagen är att på ett så effektivt och smidigt sätt som möjligt dränera ut skattepengarna till dom kriminella och dess sminkade organisationer utan att vi skatteslavar märker någonting utav det.

Zelenskyj fick till exempel nyligen påfyllning, hela 6 MILJARDER av våra skattepengar som skeppades iväg till ett av världens mest korrumperande land och världens idag kanske bäst betalda skådespelare, STORT GRATTIS!!

Charaderna har uppdagats och ledare världen över får visa sina riktiga jag.

I Hollywood rasar ansikten faktiskt ihop, och av någon anledning har 160 000 kändisar gått ut i strejk, när sanningen uppdagas är det lättare att stoppa huvudet i sanden och låtsas att man inte kände till varken Adrenochrome eller trafficking av barn.

Filmen Sounds of Freedom sålde multum och skapade rabalder man visade naturligtvis INTE den verklighetsbaserade filmen på dom svenska Biograferna. Även vänstermedia fick en chans att snacka ner den och menade på att det var rena rama konspirationerna.

Frimurare, globalister, satanister och pedofiler tycks arbeta i symbios med varandra hela vägen fram till en ny världsordning eller talar vi kanske om en religion?

Dom köpta kavlaupp gängen låtsas också som inget trots dom skenande biverkningsrapporterna.

Människor dör, blir sjuka och föder inga barn. Ingen ansvarig politiker agerar.

Människor styrs av rädsla, idag är dom rädda för krig, rädda för klimatförändringar, rädda för virus, rädda för terror, ja dom är till och med rädda för att gå ut med hunden efter klockan 21, eller för att sätta sig i en karusell på Gröna lund. Så det har blivit..

Koranen har blivit en rykande symbol för yttrandefriheten. Det brinner förresten överallt nu för tiden och naturligtvis skyller man detta på klimatförändringar. 😉 SÅ PASSANDE!

Greta Thunberg tog studenten med toppbetyg, trots den höga frånvaron. En vidareutbildning kanske väntar på någon av våra gästvänliga anstalter i landet, vi får väl se Greta.

Barack Obamas privata kock hittades död i närheten av Obamas hem, undra vad han tillagade, serverade eller visste för mycket av, var det korv, pizza eller kyckling soppa..?? Time will tell. PIZZAGATE is not that yummy!

Man har hittat kokain i vita huset, byggnaden gjorde plötsligt skäl för sitt namn The white house, det skrev Arne Weinz på sin FB-sida vilket fick mig att skratta till.

Pfizers byggnad fylld av covid vaccin eller ska vi säga bio vapen vid det här laget? Oavsett vad, så raserades byggnaden och dess innehåll på grund av en tornado! Om det var en operation som skulle undanröja bevis eller om det faktiskt var en riktig tornado kan vi bara spekulera i. Hur som helst så är vi tacksamma över att GIFTSPRUTORNA försvann i stormen.

Trots alla höjda skatter så har ALLT blivit sämre! Ser du inte det själv så ska jag påminna dig. SJUKVÅRDEN, POLISEN, SKOLAN, ÄLDREOMSORGEN, MIGRATIONEN, ja till och med innehållsförteckningarna på MATEN i våra butiker och DRICKSVATTNET i våra kranar borde få dig att fundera lite. Hur kan saker bli så mycket sämre när skatter blir så mycket HÖGRE? Det finns inte längre några ursäkter.

Du som tidigare ansåg att ett parti med ett uttjatat järnrör var farligt för Sveriges utveckling. vad anser du egentligen om landets utveckling idag?

Brottsstatistiken talar för sig själv, vi är idag ett av Europas farligaste länder!!

Man kan faktiskt behöva ha med sig just ett järnrör när man lämnar hemmet.

Om GLOBALISTSATANISTMAFFIAN lyckas ta över styrspakarna helt. Så kan du förvänta dig, 15 minuters städer, ännu högre skatter, QR koder, digitala plånböcker, sociala poängsystem, våld, vaccin, kriminalitet och totalitär kontroll.

Kanske inför dom även sharialagar, Malmö är väl redan där antar jag…

Ärligt nu, med dagens färska studier och om SANNINGEN ska fram så borde du ha lyssnat på den där konspiratören eller hur? Allt visade sig vara sant så här 3 år senare. I´m sorry, men tyvärr var det där viruset bara ETT av sandkornen vi hittat i en hel öken full av skit. IT´S MORE, SÅ LYSSNA NU!!

Idag säger konspiratören att landet behöver förbereda sig för en revolution! Det är dags att militären och folket samlas för att storma riksdagen dörrar. Vi behöver slänga ut dom skattedränerande landsförrädarna som länge lurat oss alla på PENGAR, HÄLSA och FÖRTROENDEN! Dom där som nyligen gav sig själva en REJÄL LÖNEFÖRHÖJNING…

GLÖM inte, att tack vare dom DEMONSTRERANDE HÖGLJUDDA ”KONSPIRATÖRERNA” så slapp vi införandet utav VACCINPASS! Det är VI som är den STORA BROMSKLOSSEN. 😉 Varsågoda!

Redo för ytterligare spadtag i sanningens tjänst?

JOIN THE POWER OF THE PEOPLE!

BE BRAVE!

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Trackback: LYSTRING!! av Petra Agapi | Varjager's Weblog
  2. Benny
    Jul 30, 2023 @ 10:10:43

    Träffsäkert inlägg! Men jag tror de flesta sussar vidare vaggade till sömns av MSM förvissade om att allt är bra trots att det brinner i knutarna. Gårdagens muslimska kraftuppvisning i Malmö var bara en påminnelse om vad som väntar!

    Gillad av 1 person

    Svara

Lämna en kommentar

Den Skogstokiga Bloggen

The Home of Murphy's Law! - En Galen Blogg Med Tokigheter & Besynnerligheter Från Verklighetens Horisont!

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

MÅNSSONSKULTUR.SE

JOHNNY M RECENSERAR FILM, MUSIK & SÅNT

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

Säger det hellre med bilder, musik och lite oordning.

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör Sverige lagom!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolt

WTF?

100 möjligheter istället för hen!

anthropocene

Ett partipolitiskt oberoende frihetligt forum för debatt och opinionsbildning