SANNING UPPRIKTIGHET ENDA VÄGEN FRAMÅT- FÖR INDIVID OCH NATION

Människor går i psykoterapi och yppar inre sanning för att hela sin själ och helas i sina liv. Politiker formade av politiska ungdomsförbund har lärt sig att vilseleda avleda från sanning- hur kommer det påverka deras själar?!?

Dagens politikers formativa år har varit (och fortsatt för de kommande yngre) är en en fostran till raka motsatsen till den uppriktighet som psykoterapi har som redskap för utveckling till en sannare existens och ett helat välmående i livet.Följaktligen kommer politikerns själ skadas och perverteras. Så även politiken.

Som i inget annat land som i Sverige har de olika politiska ungdomsförbundens verksamhet bekostats med skattemedel. I Sverige bekostas partiverksamhet inte med medlemsavgifter utan verksamheten bygger på bidrag. De är frikopplade från sympatisörers stöd, och det kan ses som att de blir autonoma från politiskt gillande från allmänheten.

Med retoriskt bedrägeri som redskap och en systemberoende och maktsystem-styrd media, tillika bidragsfinansierad, kan dagens politiker komma undan med sitt bedrägeri. Media har så gått i symbios med de bedrägliga ledande politikerna.

Skamlöst trycks oppositionella ut från debatten. Kritik och analyser lyser med sin frånvaro. Bortcensurerade ochstigmaticerade. Folkvilja och röstande befolkning irrelevanta annat än som skattebetalare.

Sanning fakta som inte gynnar detta symbiotiska förhållande till rådande maktsystem – politiker höga myndighetspositioner och media- stigmatiseras effektivt av politik/media -maktklanernas symbios och outtalade allians.

Folkviljan där ”All makt ska utgå från folket” är fullständigt borta nu. Att parti-rösta i princip meningslöst då alla partiprogram försvinner efter koalitionsregeringar och stödpartier. Riksdagspartierna ställer sig dessutom tveklöst bakom EU-direktiv som går helt emot svensk folkvilja ogenerat och oreserverat som inget annat land i Europa.

Just det som förr var svenska styrkor hög tillit, samverkan och samförståndssträvan är det som nu lämnat folkviljan bakom sig och bara inbegriper systemtjänande maktelit. På sin höjd kastas lite köttben ut då och då för att svensk majoritetsbefolkning ska blidkas och återfå hopp av och till vid behov.

Nu finns snart inget kvar av det Sverige vi hade. Landet är en katastrof och otrygg våldshärd. All statistik och grafer pekar obönhörligt på negativ utveckling. Alla vet, upplever ser, men är i mestadels i förnekelse. Verklighetsförnekande och lögn präglar detta Sverige idag som förr karakteriserades av rakhet uppriktighet ärlighet. Folksjäl och politik idag helt kontrasterande.

All sanning kallas ”fake” av makthavare. Man föraktar och stigmatiserar de som trotsar konsensus-muren och står på sig med kritik fakta och sanning. Det är den sanningen och sökande efter denna att jag i detta kompletta perverterade lögnens nya Sverige behåller mitt förstånd och min själ.

Frågan blir hur det går med styrande svenska politikers själ som inte är diagnosticerade med psykopati narcissism mytomani när deras förehavanden de facto är uttryck för diagnoserna. Hur klarar sig deras själar av det vägval de gjort – lögnens bedrägeriets manipulationens och övergreppens väg. -Så långt från sann demokrati och ärlighet man kan komma.

Kristerssons själ finns den kvar? Magdalena Anderssons själ? De har skrumpnande själar. Det finns inget hopp om dem.

Det är dags att folket slutar upp med att hoppas och tro.

Sök aktivt sanning och se den i vitögat. Det är läkande.

Det motsatta värsta blir att de svekfulla med politiskt mandat och sanktionerat av dig inte drar sig för med aspirationer på att klättra uppåt i globalisthierarki offrar inte bara nationen utan även dina barn och barnbarn.

Ett hopp för Sverige och för de unga har jag och det är på dig!

——

Här illustrativt klipp på de svenska styrande inom politiken:

– Här blir Magdalena Andersson konfronterad i Skärholmen.

OBS! – detta klipp MANIPULERAT LJUDMÄSSIGT!. I de initiala klippen som kom var Anderssons ansikte i bild och i dessa klipp BEORDRAR! hon reportrarna att stänga av kameror som omedelbar reaktion på den sörjande kvinnas anförande och då kvinnan redan vänt på klacken och lämnar platsen! Anderssons faktiska respons bortcensurerad manipulerad! https://www.youtube.com/watch?v=vIOnMnWo4rk

————

Annika G Ch

Lämna en kommentar

Den Skogstokiga Bloggen

The Home of Murphy's Law! - En Galen Blogg Med Tokigheter & Besynnerligheter Från Verklighetens Horisont!

دفتر بهار

نکنه ها باقی است

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

MÅNSSONSKULTUR.SE

JOHNNY M RECENSERAR FILM, MUSIK & SÅNT

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

Säger det hellre med bilder, musik och lite oordning.

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör Sverige lagom!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolt

WTF?

100 möjligheter istället för hen!

anthropocene

Ett partipolitiskt oberoende frihetligt forum för debatt och opinionsbildning