Info om Covid-19 Bosse Essén

En god vän Bosse Essén i Almuñécar har sammanställt denna information och de länkar som han har funnit relevanta om Covid-19, från när pandemin startade till dags datum. Han har skrivit om både Spanien och Sverige. Vi lägger ut detta dokument i sin helhet efter att ha granskat det. Detta är ett alternativ till den information som vi har fått via msm.

Men vi kan inte garantera för innehållet och stå för ev faktafel eftersom vi inte har läst alla länkarna. Våra läsare uppmanas att själv faktagranska och att använda det som de tycker är relevant.


9 februari 2022

Sverige har köpt in 75 miljoner doser.

Idag är det glädjens dag då samtliga coronarestriktioner tas bort, inklusive vaccinpassen. Nattklubbar, teatrar och sportarenor kan återigen ta emot fulla salonger av gäster. Men ändå fortsätter människor med injiceringarna av de nödgodkända preparaten.

Nu har advokat Reiner Fuellmich inlett Grand Jury-förhandlingarna där bevis mot de ansvariga för covidpandemin läggs fram. Han menar att pandemin är planerad sedan 2001 då simuleringen Dark Winter genomfördes. De missvisande PCR-testerna ligger till grund för hela pandemin samt definitionsändringen från WHO 2009, där en pandemi är en sjukdom som sprider sig över världen, men inte längre behöver ha en hög dödlighet. Några som han menar är ansvariga är Anthony Fauci, Bill Gates, Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO, Pfizer och Black Rock.

Medan Sverige och andra länder i världen lättar på de farliga restriktionerna väljer det centraleuropeiska Österrike att gå åt andra hållet och inför totalitära åtgärder för att få invånarna att injicera sig. Bland annat kontrollerar väktare ingångar till butiker som läser av QR-koder och ägaren till butiken kan bötfällas av polis med 3600 euro alternativt fyra månaders fängelse om en ovaccinerad släppts in i butiken.

Den första partiledardebatten har gått av stapeln och Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch pekas ut som vinnare efter debatten som fokuserade på klimatfrågan samt lag och ordning.

Nu höjs statsministern och statsrådens arvoden ytterligare. Magdalena Anderssons arvode höjs med 4000 kronor till 184 000, och övriga statsrådarvoden höjs med 3 000 kr till 145 000 i månaden.

https://www.epochtimes.se/Statsministern-far-hojd-lon

En av de systemhotande kriminella klanerna Ali-Khan var aktiva i demonstrationen på Myntorget i måndags efter att ett barn ur klanen omhändertagits av sociala myndigheter. Nu varnar SÄPO för terrorhot mot Sverige.

Våldsdåden fortsätter med oförminskad styrka i Sverige och en hel skolklass blev rånad i Västerås av två knivbeväpnade och maskerade män i måndags. Barnen tvingades lämna ifrån sig sina värdesaker och chockades av händelsen men ingen blev lyckligtvis fysiskt skadad.

https://www.friatider.se/maskerade-ranare-tog-sig-i-klassrum

I tisdags blev en 15-årig pojke rånad och tvingad att klä av sig nästan helt naken av tre män i rånarluvor. Strax därpå lyckades polisen gripa gärningsmännen.

Sveriges befolkning och svenska företag lider idag av oerhört volatil elmarknad med höga skatter på el och höga elpriser medan amerikanska techjättar åtnjuter en elskatterabatt på upp till 97%,detta på grund av politikernas energipolitik med Miljöpartiet i spetsen de senaste åren.

Nu kommer elskatterabatten även gälla företag som utvinner kryptovalutor enligt ett beslut från högsta förvaltningsdomstolen, detta för att locka fler av dessa företag till Sverige medan folket går på knäna av de skyhöga elprisskatterna. Techbolag och kryptominings-företag drar extremt mycket el och har förhindrat andra företag som ger arbetstillfällen, att etablera sig.

https://www.friatider.se/sverige-ska-subventionera-el…

https://swebbtv.se/w/aPWMA5EE7zPmfbaFAsbucZ…

Kan vara en bild av 4 personer och text

16 december 2021

Enligt WHO, World Health Organisation, rapporterades det första utbrottet av coronaviruset (COVID-19) i Wuhan, Kina den 31 december 2019.

www.euro.who.int/en/health-topics/health-emergencies/pages/news/news/2020/01/novel-coronavirus-emerges-in-china

Men nu rapporterar South China Morning Post att det första fallet kom redan 17 november. Det enligt ny statistik från forskare, som Kinas regering tagit del av. Fallet rör en 55-årig man från Hubeiprovinsen, där Wuhan ingår.

Smittan spreds ganska snabbt i hela Hubei-provinsen och därefter spreds viruset med resenärer över hela världen. COVID -19 står för CO-rona VI-rus D-isease 2019.  Det är resenärer som transporterar viruset.

Det verkar inte som att det såldes några fladdermöss på Wuhans skaldjursmarknad. The Lancet noterade i en studie från januari att det första fallet av Covid-19 i Wuhan inte hade någon koppling till marknaden.

https://sv.gatestoneinstitute.org/15926/coronaviruset-kina-morklaggning

Sverige fick sitt första konstaterade fall, en kvinna i 20-årsåldern som rest hem från Wuhan, den 31 januari 2020.

99.8% har klarat sig från viruset.

Spanien, www.ulsansblogg.wordpress.com/2021/12/08/nar-ska-vi-bli-av-med-darskapen/?fbclid=IwAR1VzA93LkQgFesMEuMvXSi-8-usoomR_VaRBiU-h2K5Pbh9vfQcFGTfvjI

Vi applåderade kl 20.00 varje kväll på balkongerna i 1½ månad med mantrat: www.facebook.com/100004116127207/videos/1601971003283422/

EU: https://lifeanddeathandallbetween.wordpress.com/2021/12/10/allting-som-hander-nu-sker-med-berakning-sverige-har-tillsammans-med-ovriga-eu-lander-slutit-avtal-om-hur-det-ska-ga-till-strategin-finns-klar-sedan-lange/?fbclid=IwAR12WIkXQlFwORANfSfc46vZZLRoAO_chT1UHTQZM-pJmRsY0YwOJstmmjg

De flesta trodde nog att vinterinfluensan skulle gå över på några veckor, men detta virus får vi med största sannolikhet dras med i några år till. Det framkommer mer och mer att det i första hand handlar om att skrämma upp befolkningen över hela världen för att få folk att vaccinera sig. På TV visades bilder från Kina där folk stod och dog på gatorna (av lunginflammation). Igensvetsade dörrar. Bilder från Italienska tillverkare av likkister. Info om hur nödvändigt det var att hamstra mat (och toalettpapper). Massmedia skrämde upp hela världens befolkning.

Lyssna på rap-låten från 2014:

http://www.youtube.com/watch?v=FSpQroCkHwU…

HUR KUNDE DET BLI SÅHÄR ??

Viruset tillverkades på ett lab i Wuhan. Det kommer inte från en matmarknad eftersom kineser inte äter fladdermöss.

www.youtube.com/watch?v=91Ib5NjSZ-o&t=7s

Allt handlar om Den nya världsordningen, Great Reset och World Economic Forum.

2009 ändrade WHO definitionen av begreppet pandemi, från att tidigare vara baserat på dödsfall, till att istället baseras på antal smittfall. Det vill säga många, många fler än de som avlider av viruset. Det finns hittills inte någon större överdödlighet.

Ingen vet hur länge viruset kommer att vara aktivt. Tidigare kunde man läsa 5 år. Men den uppgiften är borttagen. Enligt Economic Forum kommer sista mutationen i februari 2023.

Efter 2 år kan vi konstatera att det inte varit någon större överdödlighet av coronaviruset. De flesta som drabbas är de med de metabola välfärdssjukdomarna och de med svagt immunförsvar. De metabola välfärdssjukdomarna ökar i världen och gör folk svaga och får då svårare att stå emot influensor av alla slag.

Dödsfall har tillskrivits viruset utan att det funnits något som helst samband. Viruset är framtaget för att i första hand angripa lungor och luftrör, typ lunginflammation. Problemen kommer med injektionerna. Antalet biverkningar ökar med tiden.

Bakgrund:

Med egna ord genom åren har Bill Gates otaliga gånger erkänt att hans mål är att minska jordens befolkning genom vaccin, abort och kontroll över sjukvård; ett avfolkningsprogram.

www.vaken.se/bill-gates-erkanner-sitt-avfolkningsprogram/?fbclid=IwAR1niohBs07dZbM7DKt-x7rKpbNH6G1BMesEjpaRoDjtu-iTBcEzwTxSDyE

Fakta Almuñécar:

Almuñécar 12 mars 2020. Ett datum vi ALDRIG kommer att glömma. Många kommer ihåg exakt vad vi gjorde just den dagen då mobilerna gick varma. Vänner meddelade varandra. Coronalarmet har gått!! Personal på Centro de Salud hade testats positiva och kommunen stängde ner hela samhället. Fredagen den 13:e var allt stilla. Restriktionerna var enorma. Vi fick inte ens vara utomhus.

Färska uppgifter om viruset:

www.almunecar.se/nyheter/covid19/

Så stängde även hela Spanien ner. ESTADO DE ALARMA. Många företag drabbades ekonomiskt. Depressioner och självmord ökade.

www.svenskamagasinet.nu/nyhet_16944_den-tysta-pandemin-mentala-halsoproblem-och-sjalvmord?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=dagens_spanska_nyheter&utm_term=2021-12-06

Fakta Sverige:

www.svaradoktorn.se/427029039/7082410/posting/hur-kunde-hela-v%C3%A4rlden-l%C3%A5ta-sig-luras?fbclid=IwAR3qqJ3DyhXJoOjM2oPLf2AI6t1hkEXQ1aTIr5pOR7GdN-EhKjWFkS4zYlo 

www.newsvoice.se/2021/11/covidpandemin-statistisk-analys

www.kry.se/din-halsa/bakgrund-fakta/

Läkarna Hanna Åsberg, leg läk och specialist i allmänmedicin samt Glenn Dormer, leg läk har en målsättningen att väcka en debatt kring en rad ovetenskapligheter i hanteringen av Covid-19-krisen i Sverige och har sammanställt 14 synpunkter. www.botasverige.se

Utsikter för framtiden:

Skulle man råda bot på coronaviruset, så finns ett läkemedel som heter Ivermectin:

Rekommendationen för ”vaccinerade” är att ta ett D-dimer-test för att ha koll på ev blodproppar: https://trovetandeochvetenskap.se/skade-mekanism-15b/?fbclid=IwAR1D1wGU4SaTJcpZvde7nXKwjj5jrM4By-wLh5EjaP1e_BClxFEkjNBqAVY

Hur man undviker metabola välfärdssjukdomar som försvagar kroppen:

– Metabol hälsa: www.metabolhalsa.se

– Självläkning: www.self-healing.eu/sv/index

– Friskare liv: www.facebook.com/groups/157441865284464

Vad kan man då göra? 

Rådet som vi fick först var: Quedate en casa. Stanna hemma.

Undvika andra människor och få mer tid för oss själva och försöka att vara så kreativa som möjligt. Speciellt i köket. Nu har vi tid och lagar mat från grunden, dvs inga halvfabrikat. Efter att ha läst boken ”ÄKTA VARA” av Mats-Eric Nilsson så åker sådant som inte kan kallas för livsmedel, de åker ut. Sopor! Antioxidanter, aromämnen, härdat vegetabiliskt fett, emulgeringsmedel, fuktighetsbevarande medel, förpackningsgas, gelatin, glukossirap, jästextrakt, klumpförebyggande medel, konserveringsmedel, mjölbehandlingsmedel, modifierad stärkelse, rökarom, skumdämpningsmedel, smakförstärkare, smältsalter, stabiliseringsmedel, surhetsreglerade medel, sötningsmedel, ytbehandlingsmedel och alla dessa E-nummer som står att läsa om i boken. Man äter sig sjuk. Man blir det man äter.

Livsmedelsindustrin jublar. För att dämpa symtomen på de metabola välfärdssjukdomarna behövs mediciner, och då jublar Läkemedelsföretagen.

Har någon hört att FHM har påtalat hur viktigt det är med vitaminer?

Vi måste stärka vårt immunförsvar. Gäller alla. Varje dag.

Solen ger oss D-vitamin

  XXXXXXXXXXXX

Enligt WHO, World Health Organisation, rapporterades det första utbrottet av coronaviruset (COVID-19)  i Wuhan, Kina den 31 december 2019.

Men nu rapporterar South China Morning Post att det första fallet kom redan 17 november. Det enligt ny statistik från forskare, som Kinas regering tagit del av. Fallet rör en 55-årig man från Hubeiprovinsen, där Wuhan ingår.

Från den 17 november smittades, enligt statistiken, en till fem nya personer per dag.

Smittan spreds ganska snabbt i hela Hubei-provinsen och därefter spreds viruset med resenärer över hela världen.

COVID -19 står för CO-rona VI-rus D-isease 2019.  

Ingen vet hur länge viruset kommer att vara aktivt. Tidigare kunde man läsa 5 år. Men den uppgiften är borttagen. Enligt Economic Forum kommer sista mutationen i februari 2023.

2009 ändrade WHO (efter att ha fått en donation) definitionen av begreppet pandemi från att tidigare vara baserat på dödsfall, till att istället baseras på smittfall. Det vill säga många, många fler än de som avlider av viruset.

De flesta trodde nog att vinterinfluensan skulle gå över på några veckor, men detta virus får vi med största sannolikhet dras med i några år till. Det framkommer mer och mer att det i första hand handlar om att skrämma upp befolkningen över hela världen för att få folk att vaccinera sig. På TV visades bilder från Kina där folk stod och dog på gatorna (av lunginflammation). Igensvetsade dörrar. Bilder från Italienska tillverkare av lik-kistor. Info om hur nödvändigt det var att hamstra mat (och toalettpapper). Massmedia skrämde upp hela världens befolkning.

Efter 2 år kan vi konstatera att det inte varit någon större överdödlighet av coronaviruset. De flesta som drabbas är de äldre, med de metabola välfärdssjukdomarna och de med svagt immunförsvar. Dödsfall har tillskrivits viruset utan att det funnits något som helst samband. Viruset är framtaget för att i första hand angripa lungor och luftrör, typ lunginflammation. Problemen kommer med injektionerna. Antalet biverkningar ökar med tiden.

Bakgrund:

Med egna ord genom åren har Bill Gates otaliga gånger erkänt att hans mål är att minska jordens befolkning genom vaccin, abort och kontroll över sjukvård; ett avfolkningsprogram.

www.vaken.se/bill-gates-erkanner-sitt-avfolkningsprogram/?fbclid=IwAR1niohBs07dZbM7DKt-x7rKpbNH6G1BMesEjpaRoDjtu-iTBcEzwTxSDyE

FOLKMÄNGD:

1 november: 7,900 miljarder

1 december: 7,910.450 miljarder

1 januari:

Fakta Almuñécar:

Almuñécar 12 mars 2020. Ett datum vi aldrig kommer att glömma. Många kommer ihåg exakt vad vi gjorde just den dagen då mobilerna gick varma. Vänner meddelade varandra. Coronalarmet har gått!! Personal på Centro de Salud hade testats positiva och kommunen stängde ner hela samhället. Fredagen den 13:e var allt stilla. Restriktionerna var enorma. Vi fick inte ens vara utomhus.

Så stängde även hela Spanien ner. Många företag drabbades ekonomiskt.

Dagsläget i Almuñécar: www.almunecar.se/nyheter/covid19/

Fakta Sverige:

www.svaradoktorn.se/427029039/7082410/posting/hur-kunde-hela-v%C3%A4rlden-l%C3%A5ta-sig-luras?fbclid=IwAR3qqJ3DyhXJoOjM2oPLf2AI6t1hkEXQ1aTIr5pOR7GdN-EhKjWFkS4zYlo 

www.newsvoice.se/2021/11/covidpandemin-statistisk-analys

www.kry.se/din-halsa/bakgrund-fakta/

Utsikter för framtiden:

Skulle man råda bot på coronaviruset, så finns ett läkemedel som heter Ivermectin:

Kina har inga covid-sjuka.

Det kan bli många injektioner, och för varje spruta minskar det egna immunförsvaret.

Vad kan man då göra???

Det första rådet vi fick, var att ”Quedate en casa” – Stanna hemma.

Måste man ut, för att handla t ex – Så håll avstånd till alla personer

Undvik folksamlingar

Och framförallt – Stärk ditt immunförsvar

Livsideal

Jag vill leva som jag lär och inte som någon annan vill att jag ska.

دفتر بهار

نکنه ها باقی است

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

MÅNSSONSKULTUR.SE

JOHNNY M RECENSERAR FILM, MUSIK & SÅNT

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

Säger det hellre med bilder och musik.

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör Sverige lagom!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolt