Från fascistiska skinnskallar till Klaus Schwab

Under hela min barn- och ungdom var det ofta tal om, och varningar för, ”mörka krafter”. Det sades vara obskyra grupperingar, som visserligen aldrig sågs till men som fanns där ute långt borta i den stora världen; terrorister, extremister, och läskiga överlevande nazister. Men sen kom minsann de mörka krafterna till skolan. Några av de stora killarna hade blivit nynazister, ve och fasa! Det var läskiga äldre grabbar med skinnpaj och tatueringar som satte upp klistermärken med svenska flaggan, uppenbarligen ett mystiskt politiskt budskap. En gång ritade någon ett hakkors med spritpenna inne på skoltoaletten. Enorma utredningar tog vid; krissamtal och stora möten i aulan där rektorn talade med allvarstyngd röst om detta fruktansvärda som hade hänt i vår skola. Föräldramöten, förhör, sedelärande predikan dagligen, och det bedyrades att detta hemska, detta mörka onda, denna totalitära ideologi som ville störta demokratin och införa diktatur, skulle bekämpas till sista blodsdroppen och till vilket pris som helst.

Vi fick veta att det var minsann så här det hade börjat på trettiotalet. Någon hade ritat ett hakkors på toaletten och satt upp klistermärken med svenska flaggan, tydligen. När som helst kunde de här mörka krafterna ta över, och då skulle yttrandefriheten försvinna och det skulle stiftas lagar som gjorde staten allsmäktig och medborgarna maktlösa och helt i händerna på de totalitära krafterna. Polis och militär skulle hålla folket i schack, medborgarnas åsikter kartläggas i detalj. Samhällskritiker skulle förföljas och människor skulle därför vara rädda att säga vad de tänkte och tyckte. Granskande journalism skulle förbjudas och alla möjliga former av tvång skulle införas. Så föreställde man sig alltså att framtiden skulle te sig om grabbarna med skinnpaj och extrema åsikter tog över samhället. Den här bilden levde kvar i samhället och media långt efter mina ungdomsår. Den underhölls regelbundet av pompösa röster i massmedia, vilka aldrig missade ett tillfälle att fördöma rasism, nazism, extremism och annan de-kommer-att-äta-era-bebisar-ism på modet. Åren gick och de ”läskiga” nynazisterna fick ölmage och hankade sig fram i tillvarons träsk. Det framstod som allt mer osannolikt att dessa figurer skulle kunna ta över samhället och göra om det till totalitarismens högborg.

Men anfallet mot demokratin, mot yttrandefriheten och våra grundlagsskyddade rättigheter kom ändå! Självfallet från ett helt annat håll. Det kom från de krafter vi hade fått lära oss var ”de goda”; det heliga FN, det människovänliga och idealistiska WHO, World Economic Forum och de inhemska så kallat folkvalda politikerna. Den som inte förstod det innan fick år 2020 med all önskvärd tydlighet erfara varifrån det stora hotet kom. Det rådde inte längre något tvivel. De ”goda” världsorganisationerna tog med ens av sig masken och blottade sin verkliga monstruösa natur. Och deras små lakejer runt om i världen verkställde deras order om att införa världsdiktatur. Miljarder människor berövades sina mest grundläggande rättigheter, som rätten att mötas och att röra sig fritt i samhället, och allt skyldes på ett litet virus. Friska människor placerades under husarrest, friska människor som misstänktes ha kommit i kontakt med smittade placerades i karantänläger, människor som brutit mot restriktionerna dömdes till fängelse eller dryga böter. I flera länder mördades människor av staten för brott mot de restriktioner som påstods behövas för att skydda deras liv (sic!). Människor som protesterade mot det kvasimedicinska tyranniet möttes av ett brutalt polisvåld. I samband med utlysningen av plandemin rullade politiker och myndigheter ut en veritabel polisstat, med en ny form av teknologisk infrastruktur för övervakning där människor spårades med allt från appar till drönare. Med ett virus som ursäkt isolerades människor från varandra och många gamla fick tyna bort och dö i ensamhet förbjudna att träffa sina nära och kära. Hundratals miljoner människor, enligt officiella siffror från FN en miljard, blev arbetslösa p.g.a. av nerstängningar och restriktioner. Inte minst var det en storslakt på den självägande medelklassen när små- och medelstora företag slogs ut av ibland årslånga lockdowns. Restriktionerna slog även ut turismnäringen i många länder. Under åren innan fanns en positiv utveckling där den extrema fattigdomen successivt minskade, men nu kastades världens folk tillbaka flera decennier och svält och fattigdomsrelaterade sjukdomar ökar igen.

När globalisterna och deras läkemedelsbolag prånglade ut ett vaccin på rekordtid inleddes nästa brott mot mänskligheten. Miljontals människor har nu dött eller blivit allvarligt skadade av de hastigt villkorat godkända vaccinen. Blodproppar, myokardit, neurologiska sjukdomar och cancer är bara några av medicinska effekterna av covidvaccinerna. Många läkare som varnat för biverkningarna har fått sina läkarlegitimationer indragna. De som vägrade ta del av vaccinationsprogrammet utsattes för tidernas värsta demoniseringskampanj och blev utestängda från samhället när vaccinpassen infördes. Miljontals människor fick sparken från sina arbeten för att de stod upp för sin fysiska integritet och vägrade låta sig utnyttjas som försökskaniner åt läkemedelsbolagen.

Och trots att allt detta händer framför ögonen på hela jordens befolkning väljer ändå vissa människor att skylla på allt och alla utom de uppenbart skyldiga. Med hjärnor som uppenbarligen inte uppdaterats sedan 1984 hävdar mentalt snöpta gaphalsar att alla problem som möjligen finns beror på rasism, nazism, extremism, och klimatet såklart. Ja, det är läskigt att se världen utan filter, men det är ett måste om man är mer angelägen om att slåss för sina barns överlevnad än för sin egen rätt att sitta ifred och dumglo på SVT.

Här är en oljemålning jag målade för många år sedan ” Pojken vid stenen”. En målning som för övrigt också blev anklagad för extremism av en strömlinjeformad konstkritiker på Sveriges radio.

Markus Andersson

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Trackback: Från fascistiska skinnskallar till Klaus Schwab | Varjager's Weblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Livsideal

Jag vill leva som jag lär och inte som någon annan vill att jag ska.

Kronisk levende

Lev idag, imorgen er idag igår.

Busiga mor

My Home My Place My Life My Story

دفتر بهار

نکنه ها باقی است

پیشگام

نشریه سوسیال دمکرات های ایران

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

MÅNSSONSKULTUR.SE

JOHNNY M RECENSERAR FILM, MUSIK & SÅNT

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Richard Sörman

En annan humaniora

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

Säger det hellre med bilder och musik.

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

%d bloggare gillar detta: