Kommer du stå fast vid dina slagord även efter att vi blivit fattiga?

Ibland känner jag ett lä illamående när jag inser vad det egentligen är jag lyssnar på. Dima på Military Summary har ett sätt att förmedla nyheterna om vad som händer på slagfältet som inte låter osympatiskt, men förledande neutralt. Som om det handlade om ett referat av en reprissänd hockeymatch.

Det är människor som slaktas där ute, på öppna fält sprängs de i bitar. Det dör hundratals varje dag, och nu under den ukrainska motoffensiven så handlar det om tusentals. Unga friska män, många av dem bara nyss barn, som hade ett långt liv att se fram emot. Så blev det inte.

Och på varje släckt liv går det minst tre sårade och lemlästade. pojkar som tar med sig erfarenheter som gör dem psykiskt trasiga under resten av sina liv. Som kommer vara oförmögna att uppleva egen glädje och som i värsta fall inte kommer tolerera andras.

Det är vad krig gör med dem som deltar. Särskilt moderna krig, krig i skyttegravar, utkämpade mot drönare och bomber, granater och missiler skickade från mils avstånd. Meningslösheten i dödandet måste te sig som något närmast overkligt; blodet som spills skapar oundvikligen nihilister, även av de mest brinnande ideologer.

Military Summery Channel:
https://www.youtube.com/watch?v=q4XPJjgPgL0

Alexander Mercouris (från The Duran):
https://www.youtube.com/watch?v=JjkOTAPqwj8

Scott Ritter angående folkomröstningen:
https://newsvoice.se/2022/09/vapeninspektor-scott-ritter-varning-svenska-nato-politiker/

En summering av det militära läget:
https://www.theamericanconservative.com/holding-ground-losing-war/

En summering av hur det står till i ryska matdiskar:
https://www.youtube.com/watch?v=2Ups7Dmzk3E

——————-
Stöd Swebbtv:
Swish 123 535 86 92
Bankgiro 147-0558
Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86

 Kristaller och märkliga formationer i vaccinerades blod

I en rapport från en tysk arbetsgrupp av forskare konstaterar gruppen att toxiska nivåer av komponenter påträffats i så kallade covidvacciner. I samtliga undersöka blodprover från vaccinerade påträffades dessa toxiska substanser – utan undantag. Markanta skillnader observerades mellan ovaccinerat blod och vaccinerat blod. Forskarna drar som slutsats att covid-19 vaccinationskampanjen omedelbart bör stoppas.

Sabine Stebel är doktor i proteinanalys och är den engelskspråkige talespersonen för gruppen forskare som med hjälp av artificiell intelligens med 100% säkerhet kunnat särskilja vaccinerat blod från ovaccinerat blod. Hon förklarar att studien som genomförts egentligen är en kvalitetskontroll som myndigheterna istället borde ha gjort på de så kallade vaccinerna innan de distribuerades till befolkningen. Någon kvalitetsundersökning gjordes dock aldrig. Forskarteamet undersökte huruvida avvikelserna i blodet från frivilliga deltagare härrörde från grafen/grafenoxid, men testresultaten avfärdade detta. Bland abnormaliteterna i det vaccinerade blodet konstateras bland annat kristalliknande strukturer samt innehåll av flera ovanliga metaller. Dr Stebel tror att dessa kristaller kommer från kolesterol och påpekar att det är ovanligt att kunna observera kristaller i blod från friska människor. Hon beskriver hur sjukt blod aggregerar och bildar klumpar till skillnad från friskt blod där de röda blodkropparna är runda och flyter obehindrat.

Fynden har, enligt Stebel, skickats via mejl till samtliga tyska riksdagsledamöter men enligt Stebel har bara Alternativ för Tysklands representanter svarat på deras kontakt. Läkarna som deltagit i arbetet vågar av rädsla för att mista sin legitimation inte stå med sina namn på publikationen medan andra i teamet är i en process av att snart bli avskedade och uppges dessutom bli trakasserade för att ha bidragit med studiens information.
Dr Stebel säger att hon tror sig komma få svårigheter med att få jobb sedan hon gjort sig till talesperson för forskningsgruppen. Hon understryker dock att riktig forskning bör ske utan politiska eller vetenskapliga skygglappar. Stebel uppger sig personligen känna ett flertal läkare som blivit trakasserade av polismakten i Tyskland och hon nämner att läkare har fått sina privatkliniker stormade av poliser, något som har lett till att en av hennes bekanta har flytt Tyskland för att undgå statliga trakasserier.

En sammanfattande rapport över gruppens fynd finnas att ladda ner här:
https://www.documentcloud.org/documents/22140176-report-from-working-group-of-vaccine-analysis-in-germany?utm_source=substack&utm_medium=email

Swish 123 535 86 92
Bankgiro 147-0558
Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. messkalle
  Okt 01, 2022 @ 21:55:49

  ”Kristaller och märkliga formationer i vaccinerades blod”
  – Vad kan jag och vad vet jag? Inte mycket utan jag måste förlitar mig på vetenskapen, den svenska, då sprutorna varit en förutsättning för resor utanför landet. Många är antivaxxare och det fungerar om man vill vara leva avskiljt. En läkarebekant var anti. Han blev sjuk, sannolikt patientsmittad, mycket sjuk. Men han vacklar inte i sin åsikt som inte den dominerande inom läkarkåren.
  Det som skrämmer mig är : ”Läkarna som deltagit i arbetet (Dr Stebels) vågar av rädsla för att mista sin legitimation inte stå med sina namn på publikationen medan andra i teamet är i en process av att snart bli avskedade och uppges dessutom bli trakasserade för att ha bidragit med studiens information.”
  – Om detta har en unns av sanning.är New World Order en sanning. Det tror jag inte. Varför förkorta livet bland ”kloka” när det finns mångfaldigt fler dumma. I såfall har orderbröderna (kvinnor och män) den dummaste planen att rädda både klimatet och planeten. Då är det inte riktigt kloka, riktig idioter är de.
  För mig är frågan. Dör jag av, med eller utan för många kristaller I blodet?

  Gillad av 1 person

  Svara

  • ulsansblogg
   Okt 02, 2022 @ 08:20:47

   Vi på Ulsans konstaterar följande: vi är inte vaxxade. Var och en har ett personligt ansvar och gör sina egna bedömningar. Vi har under 18 månader bott i Spanien under extrema restriktioner resten i Sverige under den tid som viruset har funnits. Vi har gjort 2 st tur och retur resor under tiden mellan länderna.. Levt i stort sett som vanligt och inte ens varit förkylda. Vidtagit en del försiktighetsåtgärder. Vi rekommenderar alla att läsa på, då från olika håll och inte endast ta till sig den allmänna ”informationen”. Med andra ord har vi stor tillit till det egna immunförsvaret och konstaterar endast att ”vaccinet” inte är utprovat och är ej ett klassiskt vaccin utan ett genpreparat.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Livsideal

Jag vill leva som jag lär och inte som någon annan vill att jag ska.

Kronisk levende

Lev idag, imorgen er idag igår.

Busiga mor

My Home My Place My Life My Story

دفتر بهار

نکنه ها باقی است

پیشگام

نشریه سوسیال دمکرات های ایران

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

MÅNSSONSKULTUR.SE

JOHNNY M RECENSERAR FILM, MUSIK & SÅNT

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Richard Sörman

En annan humaniora

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

Säger det hellre med bilder och musik.

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

%d bloggare gillar detta: