Det finns mycket att säga om gårdagens fällande dom i Uppsala Tingsrätt.

Det finns mycket att säga om gårdagens fällande dom i Uppsala Tingsrätt. Jag ska inte bli för långrandig. En sak står väldigt klar: Denna dom är ett tydligt bevis på att känslor numera trumfar juridik i svenska domstolar. Juridiskt är domen en katastrof, full av felaktigheter och rena påhitt.

Sverige idag: Grovt kriminella går fria medan ”värdegrundsförbrytare” fälls. Skadestånd till kriminella tortyrvåldtäktsmän kan uppgå till 840 000 kronor medan offer för våld blir kränkta och lämnade åt sitt öde. Grovt kriminella frias. Barnamördare frias. Pedofiler frias.

Men systemkritiker är dömda på förhand.

Systemkritiker åtalas och anses ofta skyldiga till gummiparagrafer ”hets mot folkgrupp” eller förtal, jag är varken först eller sist, vi har författaren Ramona Fransson, författaren Arne Weinz, vi hade tidigare journalisterna Ingrid Carlqvist och Maria Celander som dock friades (tack och lov), vi har Joakim Lamotte som dragits inför rätta av den så kallade Näthatsgranskaren, vi har Lennart Matikainen som nu också står misstänkt för värdegrundsbrott.

De andra är mångt fler, för allmänheten osynliga, icke kända individer, som blir ifrågasatta och tystade, dömda till böter och förnedring när de protesterar mot samhällsutvecklingen och orättvisor de utsätts för. Mörkertalet på dem som dessutom fått sparken från jobb, från förtroendeuppdrag och fackligt arbete, som blivit utfrysta ur samhällsgemenskapen och förlorat vänner och familj, är omfattande.

Det sociala stigmat, många gånger utan grund och djupt orättvist, är en sak, gräslig nog. Att med lagens hjälp trakassera och förfölja dem som protesterar mot att samhället blir allt mer skevt och islamvänligt (för det är normaliseringen av islam och kritik av massinvandring dessa rättsprocesser främst handlar om!) är dock tusen resor värre. Men maktmissbrukarna vet att brunsmetning och rasiststämpling är ett pålitligt verktyg för att skapa ett debattklimat där människor avskräcks från att yttra sina åsikter. Dessa metoder är effektiva, de är med framgång prövade i totalitära stater och man vet att människor hellre håller tyst än att de utsätter sig för rättegångar, kännbara skadestånd och andra tråkiga påföljder för att de vågat säga ifrån när orätt begås. Mina egna släktingar har utsatts och har suttit både i fängelse som i arbetsläger för att de på olika sätt kritiserat kommunistregimen i dåvarande Sovjet. Ironiskt nog är det nu min tur, i det jag trott var demokratiska Sverige…

I forna Tjeckoslovakien pågick ”normalisering” det vill säga samhället skulle normaliseras till att acceptera Sovjetmaktens ockupation. Jodå, det fanns anhängare av detta, och de blev ”normalisatorer” som angav sina grannar och som samarbetade med den kommunistiska makteliten. Normalisering pågår idag också i Sverige, där vi ska acceptera och underkasta oss islamisering och fortsatt massinvandring av människor från diametralt motsatta kulturer.

Medan kvinnorna i Iran bränner sina slöjor kämpar vänsterkvinnor i Sverige för att slöjan ska ses som ett harmlöst ”frivilligt” modeplagg. Vi har lärare i skolorna som under ”antirasismens” flagg driver på polarisering och hat mot politiska partier som sätter Sverige i första rummet.

Vad dessa individer inte begriper är att känslostyrda rättegångar och rättsväsende kan komma att slå tillbaka även mot dem själva. Det är ett sluttande plan där totalitära krafter kan slå åt alla håll. Nästa gång kan det vara vänstern som drabbas. Se bara på Iran 1979, efter den islamiska revolutionen. Att med bestämdhet hävda att islamiseringen i Sverige är harmlös och ofarlig är så naivt att jag måste nypa mig i armen. Det islamistiska Partiet Nyans tar nu plats i flera svenska kommuner och deras krav på sharialagar ekar allt högre. Hur ska konflikträdda svenskar som med rättsväsendets hjälp tystar systemkritiker, kunna stå emot när krav på hädelselagar nu reses?

Det som stör mig mest är att trots att det flera gånger bekräftats att det jag rapporterat om skolan varit sant, anklagas jag ändå för att ha ljugit. Det är också en beprövad metod för att krossa åsiktsmotståndare – att påstå att det de säger är lögn. Men inget av det jag skrivit är falskt. Jag står rakryggad trots att mitt förtroende för det svenska rättsväsendet är söndersmulat. Vi kommer att överklaga till Hovrätten där jag hoppas jag ska få upprättelse.

Du som vill stötta på swish kan göra det. 0733289122

Stort tack till alla er som redan gjort det! All kärlek till er❤️Kom ihåg att ert stöd till mig retar gallfeber på den kränkta vänstern🤗

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. villvaraanonym
  Sep 23, 2022 @ 16:59:23

  Ulsan skriver…

  ”Normalisering pågår idag också i Sverige, där vi ska acceptera och underkasta oss islamisering”

  Jag håller med. Det börjar bli otäckt hur islamister expoaterar svensk lagstiftning (författad för svenska förhållanden) och domstolens nämndemän som tolkar lagen.

  (Ordet och personen muslim borde förbli neutralt. Benämningen ”islamist” beskriver då den sortens muslimer som förväntar och kräver att Sverige anpassar sig, vilket är höjden av respektlöshet hos en främling i ett nytt samhälle.)

  Jag tror att få vågar ta risken att hamna i brott- och straffregistret om man vill uttrycka sitt tyckande eller kritisera de muslimer som väljer att på olika sätt markera sin privata religiösa övertygelse i offentligheten.

  (Eloge till dem som vågar stå rakryggad och säga vad de tycker.)

  Här är sju exempel:

  1.
  2022-04-28 Kungälvs-Posten
  ”Äldre man ofredade kvinna – utreds som hatbrott”
  – Han tillstår dock att han hejat på kvinnorna som satt på en bänk utanför vårdcentralen dit han var på väg, och sagt [sic] dem för ”Hej påskkärringar”.

  2.
  2021-10-14 Sveriges Television
  ”Islamkritiker åtalas för ofredande – hängde ut lärare [foto på 7 lärare vara 4 i slöja]”

  (2022-05-17 Samnytt.se, fd. Avpixlat: ”Tomas kritiserade hijablärare på dotterns skola – DÖMS för ”brott’ ”
  – En av hijablärarna framför till polisen att hon vill ha 12.000 kronor i skadestånd och att Tomas skickas på en TVÅNGSKURS om islam. Detta för att ”hans brott är inget annat än okunskap”.)

  3.
  2020-10-28 Sveriges Radio
  ”Ovanlig dom: Kvinna döms för förolämpning”
  – Receptarien har i förhör berättat hur ledsen och kränkt hon blev och att hon diskuterar gärna varför hon har slöja, men inte på det här sättet.

  4.
  2020-09-11 Sveriges Television
  ”Bromölla får inte förbjuda bön på arbetstid”

  5.
  2020-05-12
  Dagens Juridik
  ”Arbetsförmedlingen stäms för diskriminering av muslimsk kvinna”
  – Enligt byrån [som väckt talan] har Arbetsförmedlingen återkallat en anvisning tilljobb- och utvecklingsgarantin efter att hon förklarat att hon som muslim inte kunde ta ett jobb hon anvisats till [skogsskötare, 2018].

  6.
  2018-11-21 Sveriges Television
  ”Klagomål mot böneutrop avslås”

  7.
  2018-08-15 Lag & Avtal.se
  ”Vägrade skaka hand – får rätt i AD”

  Gillad av 1 person

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

دفتر بهار

نکنه ها باقی است

تابستان

پیک تابستان

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Blogg 46

en åsiktsblogg

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

MånssonsKultur.se

Johnny M recenserar film, musik & sånt!

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Richard Sörman

En annan humaniora

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

säger det hellre med några bilder, musik samt film.

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor.

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör Sverige lagom!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

%d bloggare gillar detta: