JAG ÄR KVINNA – OCH AVSKYR VERKLIGEN MILJÖPARTIETS DESTRUKTIVA POLITIK

Som kvinna är jag skräckslagen inför Miljöpartiets massförstörelse av Sverige | Katerina Magasin

Scenariot som hela tiden bankas in är att Miljöpartiets politik gynnar kvinnor. Det finns en uppfattning att det främst är män som ogillar Miljöpartiet. Av skäl som “giftig manlighet” och annat trams de brukar referera till. Kvinnor förutsätts älska Miljöpartiet.

Såvitt jag vet är jag själv kvinna och jag måste säga att just som kvinna är jag extra skräckslagen inför den massförstörelse av Sverige som Miljöpartiets politik innebär. Miljöpartiet gör faktiskt våra kvinnoliv till ett rent helvete, oavsett vad deras så kallade språkrör påstår. I Miljöpartiets Sverige har vi inte råd att äta, inte råd att skjutsa våra barn till deras aktiviteter, vi har det kallt och eländigt hemma och både vi och våra barn är otrygga, riskerar till exempel att bli våldtagna eller misshandlade i en större omfattning än någonsin i Sveriges historia. Kvinnomorden är fler än någonsin, och i Miljöpartiets Sverige klarar samhället inte av att skydda vare sig kvinnor eller barn. Dessutom förstörs vår miljö i en rasande fart på grund av Miljöpartiets galenskaper där vindkraften är en av de värre miljöbovarna.

Jag känner faktiskt ingen normalt funtad, påläst kvinna som tänker lägga sin röst på Miljöpartiet i höst. Den som tänker rösta på Miljöpartiet för att de har ordet ”miljö” i sitt partinamn men är i övrigt illa påläst om vad detta lilla men tokiga extremistparti gjort för skada i vårt land borde omedelbart ta reda på fakta. Det är framför allt varenda mammas ansvar, vågar jag påstå!

Miljöpartiet är de som aktivt arbetat för att stänga ner Sveriges rena och effektiva elproduktion, nämligen kärnkraften, vilket tvingat vårt land att till exempel elda i oljekraftverket i Karlshamn. Vindkraften som Miljöpartiet vurmar för står för liten % av landets energiförsörjning och är rena döden för såväl natur som djur och fåglar. Vindslaktverken kräver tunga betongfundament och själva kroppen på stången har en livslängd på 20-25 år. När dess rotorblad fryser måste de avfrostas med hjälp av helikopter som drivs av diesel och som sprutar glykol. Miljöpartiet vill att vi ”ställer om” till elbilar och elcyklar, en omställning som de kommande decennierna kräver dubbelt så mycket el som dagens samhälle – men samtidigt lägger regeringen, kraftigt påverkad av Miljöpartiets galenskap, ner den rena elproduktionen. All forskning visar hur ineffektivt och dåligt det är med vindkraft och hur det förstör och ändå vill Miljöpartiet placera dessa menlösa vindmonster ute till havs och förstöra såväl marint djurliv som våra kuster.

Miljöpartiet är de som gör luften sämre trots att de hävdar motsatsen, inte minst genom att hindra trafiken från att flyta. Onödiga farthinder ökar avgaserna, tänker de inte på det? Stillastående bilar skapar sämre stadsmiljöer.

Men det är långtifrån allt. På grund av Miljöpartiets enträgna lobbyverksamhet har Sverige Europas högsta bensin- och dieselpriser, det är inte Putinpriser utan snarare Stenevi- och Bolundpriser! De driver på för att samhället ska vara ”fossilfritt” och därför vill straffa alla som kör bil. I Miljöpartiets värld är hela Sverige som Stockholms innerstad där man kan färdas bekvämt med buss och tunnelbana. Eller cykla. Helst på könsneutral cykel. Miljöpartiet bryr sig inte om glesbygden och landsbygden, de bryr sig inte om bönder och varutransporter, de struntar i småföretag och åkerier. I Miljöpartiets värld växer vegankött på träd på Södermalm och man värmer upp sig själv med kroppsegen energiproduktion.

Märsta Stenevi skriver att man inte kan äta bensin. jag undrar om hon är så dum eller om hon bara låtsas? Bensin och diesel behövs för att till exempel livsmedelstransporter och böndernas maskiner ska kunna fungera! Nej vi äter inte bensin men drivmedel krävs för att så, skörda, tillverka, transportera. Mat till oss och våra barn! Även Stenevis barn, faktiskt. Utan drivmedel stannar inte bara Sverige utan också resten av världen.

Miljöpartiet tvingade fram plastpåseskatt och sugrörsförbud för att rädda världen. Är världen räddad? Knappast, då sugrör i papp förpackas i genomskinliga påsar av plast och plastpåsarna i Sverige utgör en försumbar promille av världens nedskräpning. Det är absolut bra att ta hand om närmiljön men Miljöpartiets plakatpolitik gör mer skada än nytta. Framför allt för att de verkar sätta en ära i att jävlas med folk. Själva flyger Miljöpartisterna kors och tvärs i businessclass till globalisternas möten och kör bensinslukande bilar, men det är tydligen inte relevant.

Men det är fortfarande inte allt. En av Miljöpartiets värre politiska linjer är den om kravlös asylinvandring och slapp hantering av kriminella. I Miljöpartiets Sverige får analfabeter utan asylskäl gärna leva på bidrag hela sitt liv och ha tolk, de får bygga moskéer i varje gathörn och kvinnorna är fria att tvingas gå i slöja. Miljöpartiet slåss mot demokrati och yttrandefrihet. Deras drömsamhälle är ett grönt kalifat där industrierna för länge sedan tvingats stänga, där kvinnorna tvingas sitta instängda i sina hem, täckta i hucklen från topp till tå, medan de lagar insekter på öppen eld i ouppvärmda grottor.I Miljöpartiets värld slussas svenska barn till skolor i ghetton. Parollen är, lika dåligt för alla! Samt ett vindkraftverk på de fattigas bakgård. Stenevi vill självklart inte ha en ineffektiv väderkvarn på sin tomt i Limhamn.

Som kvinna säger jag nej till ett sånt samhälle. Som kvinna avskyr jag Miljöpartiets politik mer än någon man jag känner. Och jag tror inte jag är ensam. Faktiskt tror jag Miljöpartiet är Sveriges mest kvinno- och barnfientliga parti.

Fri media stöttar du på swish 1236749063

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Livsideal

Jag vill leva som jag lär och inte som någon annan vill att jag ska.

Kronisk levende

Lev idag, imorgen er idag igår.

Busiga mor

My Home My Place My Life My Story

دفتر بهار

نکنه ها باقی است

پیشگام

نشریه سوسیال دمکرات های ایران

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

MÅNSSONSKULTUR.SE

JOHNNY M RECENSERAR FILM, MUSIK & SÅNT

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Richard Sörman

En annan humaniora

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

Säger det hellre med bilder och musik.

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

%d bloggare gillar detta: