Experter har presenterat flera orsaker som möjliga förklaringar till de snabbt stigande frekvenserna av kroniska sjukdomar i industrialiserade länder, inklusive socker och mättat fett. Men en vanlig mat som finns i dieter för miljoner människor har fått förvånansvärt lite uppmärksamhet — industriella fröoljor.

Vad är industriella fröoljor?
Hur tillverkas industriella fröoljor?
Från giftigt avfall till ”hjärtfriskt”: historien om fröoljor
Sex anledningar till att industriella fröoljor är fruktansvärda för din hälsa
Hur så kallade ”friska” fröoljor gör oss sjuka
Hur man undviker industriella fröoljor
När det kommer till Omega-6 är kvalitet viktigt
Sex fetter du borde laga mat med
I motsats till vad vi har fått höra, är industriella fröoljor som sojaböns-, raps- och majsoljor inte ”hjärthälsosamma” eller på annat sätt fördelaktiga för våra kroppar och hjärnor; faktiskt mycket forskning tyder på att dessa oljor gör oss sjuka. Läs vidare för…
Visa originalinlägg 347 fler ord
Senaste kommentarer