Västeuropeiska normer och lagstiftning.

Ungern har stiftat en lag som inte tillåter att ungdomar, som är under 18 år, utsätts för homosexuell propaganda eller om könsidentifikation. I Ungern är registrerat partnerskap mellan homosexuella tillåtet. Äktenskap mellan homosexuella är däremot inte tillåtet. Det är förbjudet att diskriminera homosexuella. Syftet med lagen, som antogs med röstsiffrorna 157 mot 1 nu i juni, är att förhindra att ungdomar utsätts för fördärvlig påverkan. Lagen vill även motverka pedofili.

En brist i lagen kan vara att ungdomar som har upptäckt tvivel kring sin egen könsidentitet (ungefär 2 %) inte har någonstans att vända sig. Ryssland har en motsvarande lagstiftning. I Europa har vi nu tre olika inriktningar för sexuella relationer.1. Den centraleuropeiska som är familjeinriktad där det normala beteendet också är norm2. De tidigare kolonialländernas ultraliberala normupplösta synsätt3. Den utomeuropeiska hedersrelaterade klankontrollen med hårda interna familjestraff.

De ultraliberala västeuropeiska och de strikta utomeuropeiska synsätten är omöjliga att förena. Men Västeuropas tidigare imperialistländer, med Holland i spetsen och Sverige som en liten gläfsande knähund, gör allt för att främja att utomeuropeiska normer ska spridas i Europa. Samtidigt vill de västeuropeiska länderna tvinga Centraleuropa till en mer dekadent livsstil. Det går givetvis inte ihop.

Värsta motståndaren mot Ungerns nya lag är Hollands premiärminister Mark Rutte från Hollands liberala folkparti. Han säger att om EU:s värdegrund inte får gälla i Ungern så bör Ungern lämna EU. Låt oss påminna vad Holland är för ett land. Det är en tidigare imperialistisk kolonialmakt. Indonesien var tidigare en holländsk koloni. Holland är ett superliberalt land med öppen knarkförsäljning på gator och caféer. Amsterdam är inte bara Europas centrum för kvinnlig prostitution utan även för den manliga homosexuella prostitutionen. Holland är hela Europas bordell. Den värdegrunden vill nu Mark Rutte överföra på Ungern, annars är det bara att lämna.

Stefan Löfven gläfser instämmande. Givetvis berättar inte svenska journalister vad den ungerska lagen stipulerar, utan försöker ge sken av att den ungerska lagen är diskriminerande. Ungerns lag ska nu granskas av EU. Däremot har EU inga planer på att granska sharialagar som i mindre utsträckning har börjat tillämpas av europeiska domstolar.

Vi håller på att få en situation som i Iran 1979. Den persiska vänstern slogs sida vid sida med troende islamister mot den USA-vänliga shahens regim. Shahen av Iran flydde landet. Därefter vände sig omedelbart de djupt troende muslimerna mot vänstern (som också var muslimer, men inte troende).Vänstern höggs ihjäl. Homosexualitet och äktenskapsbrott blev belagt med dödsstraff.

När Viktor Orban, Ungerns premiärminister, och andra centraleuropeiska ledare nu äntligen har gjort sig av med kommunismens helvete omkring 1990, så möts de av tidigare fascistiska och imperialistiska skurkstater som har omvandlats till vänsterliberalism som vill fortsätta att bryta sönder Centraleuropas normer.

De forna fascistiska och imperialistiska staterna i Västeuropa spottar på de tidigare förtryckta länderna i Centraleuropa. När resten av världen hade kört ut Holland, Belgien, Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien, England och Portugal ur sina länder, så försöker nu dessa forna skurkstater att istället tvinga resten av Europa under sig.

I botten har de aldrig övergivit sin globalistiska vision och överhetssyn. Det är uppenbart att det globalistiska Västeuropa håller på att förgöra sig självt genom sin normupplösning.

Stefan Torssell

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Trackback: Västeuropeiska normer och lagstiftning. — ulsansblogg – Life, Death and all between

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Solvindens

This WordPress.com site is the bee's knees

Malamute6's Blog

Just another WordPress.com site

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Naturen kallar

Today is gonna be a good day

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Blogg 46

en åsiktsblogg

Josefin Utas blogg

Mina egna tankar om nuet och framtiden

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

Dagar ur mitt liv

Här kommer jag att skriva om vardagliga händelser ur mitt liv. Ibland kommer jag nog att skriva om en del andra saker också, som till exempel om den tro jag har

MånssonsKultur.se

Johnny M recenserar film, musik & sånt!

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Richard Sörman

En annan humaniora

Peter Cooney Enabler

Traditional European Common Sense - Anti-Judaic

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

säger det hellre med några bilder

Ocensurerade nyheter och sunt förnuft

It is my right to be rich, happy and successful!

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor.

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

En blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om Instagram och andra sociala medier. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

%d bloggare gillar detta: