Regeringskris under uppsegling.

Bildresultat för tjuren ferdinand

Regeringskris under uppsegling. Dessutom svår att lösa.SD kan som vanligt sitta lugnt i båten och låta de andra partierna sköta SD:s valrörelse.

Det verkar som att Stefan Löfven planerar nyval.I sådant fall sker det i början eller mitten av september. På pricken ett år inför ordinarie val. Folk kommer att bli skitförbannade för att politikerna inte kan komma överens.

Men vilka partier kommer att vinna och vilka kommer att förlora? Mp och Liberalerna åker troligen ur riksdagen. Vi kan hoppas.SD kommer varken att göra ett bättre eller sämre val än förra valet.18 % +/- 1,5 %.KD kanske kan få mellan 5 – 7 %.

Ulf Kristersson kommer att framställas som en statsministerkandidat, men knappt någon känner att han är lämplig. För svag, blek och mjuk. Centern har lyckats positionera sig. Jag gillar definitivt inte Centern, men partiet går hem hos unga kvinnliga storstadsbor. Kampen står mellan Sossarna och Vänsterpartiet. Jag kan inte minnas att Vänsterpartiet någonsin under sin 104-åriga historia vågat utmana Socialdemokratin och ge plats åt andra partier. V har varit ett lydparti.

Sossarna kan göra storslam och få en bra bit över 30 % och Vänsterpartiet kan nästan förintas. Men vi vet inte. Underskatta inte sossarnas valmaskineri. Det är många personer och organisationer som lever på bidrag och de vill gärna fortsätta att picka ur den hand som föder dem.

Men efter ett val ska en ny regering bildas. Får M, KD och SD majoritet så är det inget snack. Då blir Ulf Kristersson statsminister och han lägger fram ett förslag om marknadshyror som han inte kan få igenom om han inte ger SD allt vad SD kräver .Men blir det ett oklart valresultat så kommer Stefan Löfven inte att få ihop en regering. Då kan det bli Centern och Annie Lööf som får bilda en minoritetsregering fram till ordinarie val. Hela denna process med nyval och en ny regering kommer att ta ett halvår.

Sveriges riksdag fungerar inte. Jag fattar inte att folk inte begriper att om riksdagen ägnade sig åt vad svenska folket vill så skulle politiken flyta fint. Riksdagen tillåter gängkriminalitet, bidragsbedrägerier, en okontrollerad invandring och en skola i förfall i sin önskan att montera ner nationalstaten. Det tekniska underhållet inom alla områden är eftersatt. För ett par år sedan sa hela etablissemanget att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land. De ville inte satsa på Sverige och svenska folket. Det fanns inget svenskt berättade de. Många inom kultureliten, journalistkåren och kändisvärlden förstod inte vilken enorm omdaning av Sverige som de själva tillsammans med riksdagspartierna och globalisterna hade satt igång.

De ville inte hissa svenska flaggan, de ville inte att Sverige skulle vara svenskt. De skrek att den som vill värna vårt land var rasist och fascist. Svenska folket splittrades. Regeringskrisen är ett tecken på att de inte kan styra landet. De har valt fel väg.

Stefan Torsell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Blogg 46

en åsiktsblogg

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

MånssonsKultur.se

Johnny M recenserar film, musik & sånt!

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Richard Sörman

En annan humaniora

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

säger det hellre med några bilder

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor.

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör Sverige lagom!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolt

WTF?

100 möjligheter istället för hen!

%d bloggare gillar detta: