Lars Bern om problemen med vaccin och hur man minskar risken för Corona.

I denna video sammanfattar Lars Bern vad som hänt på det medicinska området angående coronapandemin, farliga vaccin, rena forskningsfalsarier och naturliga billiga botemedel.
Han tar först upp det beprövade läkemedlet hydroxoklorokin som tidigare varit verkningsfullt mot malaria i kombination med ett antibiotika och zink. Men trots att detta läkemedel visade sig fungera mot Covid 19 under våren 2020 ,så kritiserades användningen snabbt och hårt av några forskare vid ett ytterst suspekt företag.
Bern anser det högst anmärkningsvärt att den ansedda medicinska tidskriften The Lancet publicerade deras kritiska artikel, något som tidskriften sedan fick ångra och bad sina läsare om ursäkt för. Men denna avpublicering fick ingen uppmärksamhet.

Bern lutar åt att tidskriften The Lancet fick instruktioner om att misskreditera det billiga botemedlet hydroxoklorokin och förbjuda dess försäljning. Han kallar hela saken för ett bedrägeri som tillkommit på uppdrag av läkemedelsindustrin som hellre såg att deras dyrare produkter såldes än något som var nästan gratis. Mainstream medier, som YouTube, spelar med i detta.
I samband med denna kontrovers så anordnade några läkare en konferens i Washington där de berättade om framgångarna med hydroxoklorokin. Deras föredrag spelades in och lades ut på YouTube där filmen fick 20 miljoner visningar på några timmar innan den togs ned. Läkarna har sedan blivit skandaliserade och några fick sparken.
Ett annat exempel som Lars Bern tar upp handlar om att patienter med stor D-vitaminbrist insjuknar svårt i pandemin. D-vitamin är viktigt för vårt immunförsvar och finns inte det i tillräcklig mängd så råkar man sämre ut vid virusangrepp.

En grupp spanska läkare som forskat på D-vitamin och coronapatienter visade på ett starkt samband mellan D-vitaminbrist och insjuknande i corona. Men liksom vid diskussionen om hydroxoklorokin så publiceras genast en annan missvisande studie från Brasilien med stöd från läkemedelsindustrin som tillbakavisade de goda spanska rönen om D-vitamin. Allt för att inte störa de vaccinationskampanjer som läkemedelsbolagen tjänar pengar på. Enorma ekonomiska intressen förvrider medicinska resultat så att de passar in säger Lars Bern.

Han går över till att förklara de två typer av vacciner som nu finns tillgängliga i vaccinationskampanjer: RNA vaccin (budbärarRNA) och DNA-vektor vaccin.
Den första typen har en RNA sekvens som kommer in i celler och får dessa att tillverka ”spikproteiner” som sedan ska generera antikroppar. Men samtidigt finns risken att de också reagerar på sekvenser i kroppens DNA och det kan ställa till problem med autoimmuna infektioner, om inte omedelbart så kanske långt senare.

De andra vaccinerna innehåller en DNA sekvens som kommer in i kroppen via ett avdött virus och programmerar om cellkärnan.
Alla typer av influensavirus muterar och då kan vacciner bli ineffektiva. Vaccinintyg blir snabbt meningslösa pga mutationerna.. Lars Bern tror att det skydd som idag finns t ex på äldreboenden med vaccinering tyvärr åstadkommer att mutationer sker snabbare. Det fungerar ungefär som antibiotika som åstadkommer resistenta bakterier.
Ytterligare problem med denna typ av vaccinering är att de skapar specifika antikroppar mot just detta virus och att dessa antikroppar undertrycker andra antikroppar vilket kan leda till större risker för andra infektioner. Bern nämner vaccinforskaren Geert van den Bossches öppna brev som varnar för dessa risker.
Lars Bern avslutar med att förutspå att massvaccinering inte kommer att lyckas eftersom mutationer ständigt kräver nya vacciner. Istället bör man bota de som insjuknat och se till att folk har tillräckligt mycket D-vitamin i förebyggande syfte. Lars Bern tar själv dagligen 5.000 internationella enheter av D-vitamin samtidigt med C-vitamin. Är man kraftigt överviktig bör man ta 10.000 IE menar han

https://samnytt.se/forskare-massvaccinationen-mot-covid-19-kan-sluta-i-katastrof/
https://anthropocene.live/2021/03/14/covid-19-och-d-vitaminbrist/
——————-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

A.L - M.Foto

Välkomen till min sida med bilder från natur - landskap och stadsmiljö, hoppas du kan inspireras och njuta av vad ögat ser!

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

SVERIGE & BROTT

HAR DU VERKLIGEN EN ÅSIKT?

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Blogg 46

en åsiktsblogg

Josefin Utas blogg

Mina egna tankar om nuet och framtiden

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

Dagar ur mitt liv

Här kommer jag att skriva om vardagliga händelser ur mitt liv. Ibland kommer jag nog att skriva om en del andra saker också, som till exempel om den tro jag har

MånssonsKultur.se

Johnny M recenserar film, musik & sånt!

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Richard Sörman

En annan humaniora

Peter Cooney Enabler

Traditional European Common Sense - Anti-Judaic

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

säger det hellre med några bilder

Ocensurerade nyheter

Politik blandat med ett och annat boktips.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor.

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör Sverige lagom!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

%d bloggare gillar detta: