201209 Swebbtv Nyheter BREAKING NEWS Kinesisk professor avslöjar hur Kina styrt USA

En kinesisk professor går nu ut i ett tal och beskriver hur Kina styrt USA genom Wall street och har haft agenter i högt uppsatta positioner i USAs ledning, detta ända sedan 70-talet.
Detta tills president Donald Trump bröt detta samarbete.
Donald Trump har nu ökat USAs sanktioner via det av USa internationella finanssystemet mot kommunist-vänliga ledare i Hong-kong genom att se till att de inte kan få ut sin lön via sina konton i banken utan endast i kontanter.

Regeringen fortsätter med nya försök att liberalisera migrationslagarna, trots nyliga nederlag i riksdagen när regeringen försökte genomdriva amnesti-liknande lagar för de så kallade ensamkommande.

Hanif Bali samlade ihop två miljoner kronor till de två pojkarna som drabbades av tortyr-rånet i Solna, samtidigt drog sig den ökända Expo-kopplade Loan Sundman på svidande kritik på sociala medier på grund av tweets om hon postade med anledning av detta.

Sveriges regering försöker nu få igenom en ny pandemi-lag som skall gälla i ett helt år från och med mars nästa år. Detta för att kunna stänga ned samhället genom att stänga kollektivtrafik, shoppingcenter och restauranger. Regeringen vill också kunna styra hur folk ska få vistas på allmänna platser såsom torg och parker.

SVT har under ett och ett halvt år följt småbarnsmammor som oroas över många av de negativa hälsoeffekter som rapporterats i samband med injektioner av vaccin. SVT har lagt stora resurser på att framställa de oroade mammorna i dålig dager istället för att utreda de frågetecken som finns kring vaccin-biverkningar och dess hälsoeffekter.

Anders Tegnell gick förra veckan ut med att Sverige har en smittspridning som är mer likt övriga Europa och att det är utlänningar i Sverige har drivit smittspridningen, ett ordval han sedan sa var olyckligt. Dock är det enligt statistiken en övervikt av utlänningar som drabbats av sjukdomen som till exempel från Irak, Syrien och Somalia. Orsaken till detta är ännu oklart.

I Danmark har nu regeringen beslutat att stänga ner landet för resten av året och har höjt sin risknivå till fyra av fem på corona skalan. I Sverige går regeringen ut med stats-rekommendationer om max 8 personer under julfirandet.

Under Trump administrationen har Trump mer eller mindre bedrivit ett handelskrig mot Kina som han menar har tjänat enorma pengar på USA samtidigt Som USA har förlorat arbetstillfällen och minskade sina exportintäkter.

Hong Kongs regeringschef Carrie Lam meddelar hon har drivor av pengar över hela sin lägenhet då inte en kinesiska banker vill motsätta sig sanktionerna.

Samtidigt har Hongkongs Myndigheter infört finansiella åtgärder på regimkritiker som Ted Hui-fun och fryst han och hans frus tillgångar och även hans föräldrars tillgångar är frysta.
Ikväll lägger vi ut ett program i vår vetenskapsserie där Mikael Willgert talar med läkare och finansanalytiker Peter Abelin. De diskuterar förändringen i Sverige med anledning av de extraordinära åtgärder som vidtas. Peter Abelin kommenterar också statsminister Stefan Löfvens tal om att antalet döda ökar. Du hittar programmet på vår egen sajt beta.swebbtv.se
——————-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

دفتر بهار

نکنه ها باقی است

تابستان

پیک تابستان

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Blogg 46

en åsiktsblogg

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

MånssonsKultur.se

Johnny M recenserar film, musik & sånt!

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Richard Sörman

En annan humaniora

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

säger det hellre med några bilder, musik samt film.

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor.

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör Sverige lagom!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

%d bloggare gillar detta: