Vad är det för fel på svensken?

Idag fick jag en Lidnersk knäpp! Äntligen förstår jag varför vårt land fungerar som det gör. Äntligen förstår jag varför svensken inte reagerar på stora faror.

Vårt land håller på att trasas sönder i allt snabbare takt. Sprängningar, skjutningar, knivskärningar, tortyr, rån, våldtäkter, … So what? Svensken bara rycker på axlarna.

Vi betalar in mer och mer i skatter och avgifter men får mindre och mindre tillbaka. Men vadå? Vi får ju en gnutta välfärd!

Vårt lands företrädare blir mer och mer arroganta och delar ut mer och mer av våra resurser till resten av världen. Men … vi är ju så rika … så det har vi råd med.

Gamla dementa människor får inte den hjälp som de kan kräva när de lever sin sista tid. Ingen andningshjälp, outbildad personal som inte kan svenska eller har ett hum om hygienisk standard. De dementa får inte ens ta emot besök av anhöriga i sin egen bostad. De betalar ju hyra och måste väl själv få bestämma om de vill ha besök eller ej! Nej! FHM och Socialstyrelsen vet bättre! När alla 70-plussare skickades hem så sa Stefan Löfven att”Det är ju för er egen skull”. Svensken reagerade inte. De yngre sa inte: ”Varför ska äldre lida för att ni politiker har tagit alla resurser från vården?”

Det har kommit in hedersförtryck, sharialagar, moskéer och våldsbejakande kulturer i vårt land. Men alltför många svenskar rycker på axlarna och säger: ”Vi måste ju gilla olika och Sverige berikas av nya kulturer. Vi har mycket att lära av dem!”

New World Order, de globala målen och Agenda 2030 närmar sig! Vad kan vi göra åt det? Det kan inte vara så farligt med en världsregering som styr oss som marionetter. Förresten så är det ju bara konspirationsteorier!

Men … så händer något! Ett litet virus! Munskydd och festande kommer plötsligt på allas läppar. Först förstår jag ingenting och sen kommer den Lidnerska knäppen! Svensken saknar en gen. Svensken saknar nog den genen som kan varna för och se de stora farorna för vårt land. Det är bara de ting som hotar den personliga egoismen som svensken uppmärksammar! Så måste det vara!

osomiordbok Instagram posts (photos and videos) - Picuki.com

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Varjager
  Nov 22, 2020 @ 08:25:49

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Väldigt bra skrivet.

  Gillad av 1 person

  Svara

 2. uppstigersolen
  Nov 22, 2020 @ 11:18:17

  Svensken i allmänhet saknar nog mer än så. Sunt förnuft till exempel är en bristvara hos många.

  Gillad av 1 person

  Svara

 3. Kasper
  Nov 22, 2020 @ 13:18:16

  Jag tror att det är en blandad kompott. Dels känner svensken i gemen ingen samhörighet eller gemenskap med det samhälle vi lever i – tack vare palme blev svensken internationalist och det blev lättare att bry sig om saker på andra sidan jordklotet än att konfrontera problem på hemmaplan. Så att samhället håller på att brytas sönder upplevs inte som ett problem för vi identifierar oss inte med det svenska samhället. Plus att vi är extremt individualistiska så det är först när vi drabbas själva som vi reagerar men då reagerar vi som enskilda individer för det finns ingen gemenskap mellan medborgarna heller och därför kan staten gladeligen köra över alla som klagar. Jämför med hur svensken reagerar och hur muslimerna reagerar. De sistnämnda går man ur huse och ställer till upplopp och kommer undan med det. Plus att svensken har glömt hur eländigt det kan bli och att vi aldrig kan ta något för givet. Hungerkravallerna under första världskriget, frånvaron av alla män som var inkallade i åratal under andra världskriget exempelvis. Att sånt kan hända igen finns inte på världskartan för svensken utan stämningen som förmedlas av myndigheter och media är att det absolut inte var bättre förr och vad som än kommer i framtiden kommer det att bli bättre än hur vi har det nu. Därför förtigs eller omskrivs alla våldsdåd för vi vill ju inte behöva bli påminda om att den ljusnande framtid som myndigheterna talar om har sina fläckar. Dessutom känns det som att många resignerat över hur nära sammanbrottet vi är att de inte längre reagerar. Själv funderar jag på att flytta till Norge eller Åland eller varför inte Estland allra senast 2025. Jag vill inte skaffa barn och bilda familj i det här muslimska konkursboet.

  Gillad av 1 person

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

MånssonsKultur.se

Johnny M recenserar film, musik & sånt!

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

Madonnans

En kvinna i huvudstaden och Livet :)

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Richard Sörman

En annan humaniora

Peter Cooney Enabler

Traditional European Common Sense Catholicism - Anti-Judaic

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Hampus Andersson

Hampus Andersson

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

säger det hellre med några bilder

My name is Lena

It is my right to be rich, happy and successful!

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor.

Spanienaktuellt

Den osminkade spanska sanningen

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Wallenborgs politikblogg

Politik om stort och smått.

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Busiga mor

My Home My Place My Life My Story

Halloj världen!

En blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om Instagram och andra sociala medier. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Rovdjurspolitik

Faunavård utan vetenskapligt stöd

%d bloggare gillar detta: