Det vi gör rätt i nu kommer vi att få glädje av senare. Det vi gör fel kommer vi att få lida av.

På statsministerns Facebook kan vi läsa: ”Som jag har sagt tidigare: det vi gör rätt i nu kommer vi att få glädje av senare. Det vi gör fel kommer vi att få lida av.”

Orden är självklara. Det handlar om konsekvensanalys! Varje beslut som tas idag ser vi konsekvenserna av i framtiden. Men … är det så statsministern menar? Nej han uttrycker sig så angående att du och jag – vanliga medorgare ska göras till ansvariga för om regeringens politik ska lyckas eller ej! Vi är alltså vi medborgare – inte vi i regeringen!

Som jag har sagt tidigare: det vi gör rätt i nu kommer vi att få glädje av senare. Det vi gör fel kommer vi att få lida av. Slappna inte av – håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symptom. Hamnar vi i ett läge där smittspridningen fortsätter att öka kommer regeringen att vidta ytterligare restriktioner. Jag hoppas att det inte ska vara nödvändigt. Jag hoppas att Sverige ska kunna hålla ut!

Att Sverige ska hålla ut innebär helt enkelt: Gör som regeringen och FHM beslutar annars så …!

Men jag tänker på hans ord i vidare bemärkelse. Inser han att vi idag ser konsekvenserna av den stora invandringen från 2015 fram till idag? Regeringens beslut är grunden till de problem som samhället lider av idag. Förstår han det?

Inser han att den krackelerade välfärden beror på politiska beslut som han är direkt ansvarig för? En växande befolkning kräver fler resurser. Skattemedel som skulle ha använts inom välfärden har helt enkelt fått bekosta andra saker. Inser han att han är direkt ansvarig för detta?

Inser han att hans beslut att bilda regering tillsammans med Mp, DÖ och Jöken har varit upphov till de problem som vårt land upplever just nu? Då behöver jag kanske inte nämna migrationsöverenskommelser, gängkriminalitet, klimatbonusar, otrygghet eller den undermåliga polisorganisationen.

När statsministern och övriga i regeringen pekar med hela handen och talar om värdegrunden, populism, främlingsfientlighet, rasism osv sätter de ribban för debatten. De bestämmer att människor med ”fel” åsikter ska anmälas, dras inför domstol och bötfällas. De delar ut bidrag till sina renhållningsarbetare (#jagärhär, näthatsgranskare, antirasistiska organisationer, facebook, google, youtube, medier m fl). Förstår statsministern hur stor hans del är i det odemokratiska debattklimatet som råder i Sverige?

Varje beslut som statsministern själv, regeringen och riksdagen tar leder till en mängd framtida konsekvenser. Dessa konsekvenser – positiva eller negativa – drabbar Sveriges medborgare. Vi medborgare drabbas alltid på något sätt! Förstår statsministern detta?

Bilden kan innehålla: en eller flera personer och kostym

Den sorgliga krumeluren.

Den sorgliga krumelur, vilken i varje annat europeiskt land skulle ha klassats som närmast otillräknelig, fortsätter att till varje pris klamra sig fast vid styret.Alltmedan Miljösekten dikterar villkoren.Strömmen av ”flyktingar” och dessas anhöriga skall fortsätta, att fritt forsa in i landet, med ”EU:s strängaste invandringsregler”.De, i det ”statsbärande” partiet, som i praktiken styr riket visste vad de gjorde när de placerade en marionett i toppen.En pajas, som saknar all förmåga till insikt om vem som bär det yttersta ansvaret för den förda politiken.En svamlande och sluddrande taltratt, som tappat all kontroll.Det är som om den plågade lilla folkspillran vid polcirkeln skall vänjas vid att riket styrs av en veritabel sopa.Att de skall finna sig tillrätta med och finna det helt i sin ordning, att statsministern är en absolut nolla.Att det är helt naturligt, att en virrpanna dräller omkring och i alla lägen framkallar kaos och förvirring i nationen.Det är för sorgligt, men nationens styresman är gravt malplacerad.Inte bara okvalificerad utan direkt olämplig för det ämbete han uppbär.Svea rikes miserabla tillstånd har sedan länge övergått till en blodisande mardröm.De gastkramande följderna av den sanslösa, för att inte säga sinnesslöa, eller snarare hjärndöda, statskonsten överskuggar allt.Det är för bedrövligt, men de ofrånkomliga följderna av det djävulska invandringsexperimentet blir bara värre.Det finns ingen hjälp att få.Det finns ingen lindring, ingen tröst och inget skydd för det marterade folket, så länge som huliganerna i Sveriges regering vägrar att se verkligheten.

Claudia de Longueville

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. uppstigersolen
  Okt 09, 2020 @ 10:32:05

  Usch ja. Mina grannar gillar honom fortfarande.

  Gillad av 1 person

  Svara

  • tompas11
   Okt 09, 2020 @ 10:50:17

   Är de förståndshandikappade?

   Gilla

   Svara

   • uppstigersolen
    Okt 09, 2020 @ 11:16:01

    Nej, inte vad jag märkt. Men de är helt låsta vid att S är det bästa för Sverige. Trots att de både haft inbrott och fått sonens bil vandaliserad. Vilka kan det vara som gjort det? Ja vemsomhelst är deras gissning.

    Gilla

 2. tompas11
  Okt 10, 2020 @ 00:38:10

  Då är det med all säkerhet både blinda och döva och om detta inte stämmer så lär de stora problem med läsförståelsen, om de nu kan läsa förstås…

  Gillad av 1 person

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Malamute6's Blog

Just another WordPress.com site

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Naturen kallar

Today is gonna be a good day

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Blogg 46

en åsiktsblogg

Josefin Utas

Mina egna tankar om nuet och framtiden

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

Dagar ur mitt liv

Här kommer jag att skriva om vardagliga händelser ur mitt liv. Ibland kommer jag nog att skriva om en del andra saker också, som till exempel om den tro jag har

MånssonsKultur.se

Johnny M recenserar film, musik & sånt!

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Richard Sörman

En annan humaniora

Peter Cooney Enabler

Traditional European Common Sense - Anti-Judaic

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

säger det hellre med några bilder

Ocensurerade nyheter och sunt förnuft

It is my right to be rich, happy and successful!

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor.

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

En blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om Instagram och andra sociala medier. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

%d bloggare gillar detta: