Katerina Magasin är sedan igår utsatt för sabotage

Då Katerina Magasin sedan igår är utsatt för sabotage – cancel culture i konkret form! (blev väl för mycket för extremvänstern att processa att de utsattes för en granskning) får jag skriva här tills vidare. Inför helgen får ni därför en ny liten Stefansaga – med spår av verklighet samt ironi.

INTEGRATION FÜR ALLE – MANKINI FOR MANKIND😎

Stefan Löfvens sömnproblem förvärras eftersom mardrömmarna vägrar ta slut. Även om SVT gör sitt jobb och utreder hur det kommer sig att kajakklubben Eskimå i Karlskrona vägrar byta namn trots påtryckningarna från public service, är det ändå mycket som känns tungrott.

Iraks försvarsminister är visserligen tillbaka i riket och lyfter bidrag som sig bör, eventuellt under flera olika identiteter, men andra besvärliga utmaningar hopar sig, och folket obstruerar genom att vända honom ryggen.

Trots att han har SAGT att det är OACCEPTABELT att begå brott kommer nu en uppstudsig rapport från ännu en myndighet i förfall, BRÅ, där man vågar påstå att barnvåldtäkterna ÖKADE med 40 procent i juni! Och att antalet rån mot äldre eller funktionsnedsatta i Sydsverige har ökat kraftigt.

Dessutom hävdas att FRITIDSGÅRDARNA, socialdemokratins främsta flaggskepp för att stävja stöket bland ungdomsgrupperingarna, i själva verket bidrar till större kriminalitet? Hur är det ens möjligt? Stefan kliar sig i huvudet. Är bullarna för söta? Pizzan för salt? Armbanden inte skrivna på tillräckligt många språk?

Men kanske kan ett nytt BADHUS skapa större harmoni. Ett INKLUDERANDE paradis där alla kan trivas tillsammans. INDIVIDUELLA MÖTEN FÖR INTEGRATION!

Han själv har införskaffat en spännande grönskimrande mankini som sitter som en smäck, det har såväl Ulla som Annika intygat (blev en liten lunchvisning i all hast). Matchande munskydd finns också, ifall Anders nu skulle ändra sig.

Kritiken att statsministern inte är synlig och inte heller folklig kommer falla på skam nu. ”Mitt Europa badar tillsammans” kan bli en ny viktig slogan som för socialdemokratin framåt. Beach 2020 är ingalunda över och Morgan och Mikael får faktiskt också ställa upp.

Stefan slumrar till och ser framför sig Lena endast i ett leopardfärgat munskydd. Men kommer genast tillbaka till verkligheten. Hur kunde han glömma Ann? Visionerna är plötsligt storslagna. Utrikesministerns gränsöverskridande kåpa från statsbesöket i Iran 2017 kan med fördel recyclas som en enande faktor i till exempel bastun. Man tar seden dit man kommer! I Sverige! Alla* ska med! Ett bättre Sverige – für alle! 🤪🇸🇪#svpol

Trevlig helg på er!
Dela gärna.
Fri media – swish 0733289122❤️

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Anders Nilsson
    Aug 14, 2020 @ 10:56:13

    Men så vaknar Stefan igen. Hur kan han få så lite röster? Tage Erlander fick bortåt 50% i varje val. Det är naturligtvis flygbladen som Sveriges 150 nazister delar ut som är orsaken. I morgon ska han prata med Morgan om en flygbladsskatt.1000 kr/flygblad ska säkert stoppa nazisterna så att han får minst 40% i nästa val, tänker Stefan och somnar gott.

    Gillad av 2 personer

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

Madonnans

En kvinna i huvudstaden och Livet :)

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Richard Sörman

En annan humaniora

Peter Cooney Enabler

Traditional European Common Sense Catholicism - Anti-Judaic

Nytt liv

Här kommer jag att skriva om dagliga betraktelser sett utifrån min horisont att se på världen. Skriver gärna om allt mellan himmel och jord.

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Hampus Andersson

Hampus Andersson

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

säger det hellre med några bilder

My name is Lena

It is my right to be rich, happy and successful!

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor.

Spanienaktuellt

Den osminkade spanska sanningen

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Wallenborgs politikblogg

Politik om stort och smått.

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Busiga mor

My Home My Place My Life My Story

Halloj världen!

En blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om Instagram och andra sociala medier. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Rovdjurspolitik

Faunavård utan vetenskapligt stöd

%d bloggare gillar detta: