Hej Stefan Löfven.

Hej Stefan Löfven,Det är inte bara lögnerna. Det som stör mig är den mästerliga oförskämdheten och att du tror att du kan fortsätta med dina osanningar i övertygelsen om att ditt eget folk kommer att köpa dessa i evigheter. Vi, hederliga medborgare bespottas genom att betala världens högsta skatter samtidigt som vi har ett uselt försvar som kollapsar, man larmar om allvarlig brist på ammunition, slitna fartyg och flyg som inte får flyga, vården som bryts samman, brutala ungdomsrån som jämförs med krigsbrott, våldtäktsepidemi, hemlöshet och fattigdom som breder ut sig bland pensionärerna. Ungdomsrånen beror inte på skattesänkningar. Pensionärerna hemlöshet beror inte heller på skattesänkningar. Våldtäkterna beror inte på mörker eller stora parker. Vi är alla trötta på er arrogans och förminskande av brottsoffrens lidande.De numera katastrofala problemen som har sopats under mattan under åtskilliga år börjar lukta ruttet och beror främst på att en ledares ansvarslöshet och storhetsvansinne; där du liksom ditt parti istället för att agera, stärka försvaret och skydda gränser och ditt folk istället tog beslut att agera humanitär makt och valde att öppna gränser till ekonomiska migranter, män i majoritet och beviljade hundratusentals av dem med uppehållstillstånd.En riktig ledares primära uppgift är att försäkra sig om att aldrig utsätta sitt eget folk och sitt land för hot och fara. Med överskott av män från kvinno-och demokratifientliga och primitiva kulturer där fundamentalism härskar och de som föraktar våra värderingar och livstil är det vi kvinnor, äldre, barn och djur som drabbas och offras först och före alla. Idag bevittnar vi monstruöst våld mot samhällets svagaste. Parallellt med de eskalerande bombdåden och gängkrig som håller järngrepp om Sverige och som symboliserar er hyckleri och totala oförmåga att hantera integrationspolitik. Idag ser vi resultat av något politikernas låga förväntningars rasism har skapat. Ni har valt makt före oss och nu väljer vi att vända er ryggen för alltid. När ni lever i era lyxbubblor fortsätter vi att betala med våra liv och egendom.När FN larmar om att färre än 3 av 100 migranter är riktiga flyktingar predikar du om alla människors lika värde samtidigt som kvinnor och barn och de som är i asyl-och skyddsbehov för aldrig någonsin uppleva trygghet och fred samt sätta sin fot i Sverige. De fortsätter att dö i krig och förtryck samtidigt som asylbedragare lyxbehandlas av vår feministiska regering. De som får åtnjuta frihet är extremister som vill utplåna oss och som ni förser med skyddat identitet, socialt och ekonomisk stöd.Men trots all verkligen som vi vanliga medborgare får erfara i vår vardag har du och dina partikollegor mage att vilseleda och förödmjuka oss?Hur länge Stefan Löfven?Vill du stödja mig och mitt skrivande räcker det med att du delar mina texter.Vill du göra mer än så swisha till:072-7456555

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Livsideal

Jag vill leva som jag lär och inte som någon annan vill att jag ska.

Kronisk levende

Lev idag, imorgen er idag igår.

Busiga mor

My Home My Place My Life My Story

دفتر بهار

نکنه ها باقی است

پیشگام

نشریه سوسیال دمکرات های ایران

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

MÅNSSONSKULTUR.SE

JOHNNY M RECENSERAR FILM, MUSIK & SÅNT

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Richard Sörman

En annan humaniora

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

Säger det hellre med bilder och musik.

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

%d bloggare gillar detta: