SwebbTV förklarar.

Mikael berättar att Swebbtv har en miljon visningar i månaden och att Swebbtvs arkiv blir mer och mer omfattande. Den totala visningstiden är över 250.000 timmar per månad.

Mikael påminner om den positiva utvecklingen av yttrandefriheten vi har fått med internet i och med att vi kan dela information mellan varandra. På så sätt har mediahusen fått konkurrens. De traditionella medierna ägs till stor del av den internationella finanseliten och tyvärr gäller det också för de viktigaste medieplattformarna på internet som är Google med Youtube och Facebook.

I Sverige så ägs den stor del av TV-medierna av staten. Telia, där staten är största ägare, håller nu dessutom på att köpa upp tv4.
Medierna i Sverige kontrolleras alltså till stor del av de internationella finansintressena eller från den svenska staten. De har de senaste decennierna ägnat sig åt att granska folket åt makthavarna istället för tvärtom, vilket är deras uppgift. Swebbtv vill göra en spricka i denna mur av propaganda och enkelriktad information som svenska folket utsätts för.

De traditionella medierna vilseleder och undanhåller information inom framförallt tre områden: klimatfrågan, migration och frågor kopplade till familjen, sexualitet- och fortplantningsfrågor. Därför är det framförallt dessa områden som Swebbtv intresserar sig för.

Vid den plötsliga avstängningen i somras så hade vi just riktat skarp kritik mot Morgan Johansson som vilseleder folket i frågan om vilka som står bakom den ökande kriminaliteten i Sverige. Han menade att det inte finns något samband mellan invandring och brottslighet om man tar hänsyn till vissa faktorer. Detta motsägs helt av ”Det goda samhället” som har gjort en kartläggning tillsammans med Brottsförebyggande Rådet, BRÅ. Den visar att barn till invandrade föräldrar är den mest brottsbelastade gruppen.

Swebbtv har också avslöjat bedrägerierna kring klimatfrågan och hur Isabella Löfvin vilseleder folket om klimatet. Två olika och oberoende källor menar att det var detta som gjorde att regeringen agerade för att få Google att stänga av Swebbtv på Youtube under några dagar i början av augusti. Särskilt Lars Berns resonemang och avslöjanden av regeringens propaganda om klimatfrågan har varit irriterande för regeringen.
Mikael tackar för allt stöd från tittare och för att all upprördhet över avstängningen som tvingade regeringen att kontakta Google för att ta tillbaka kanalen på Youtube.

Regeringens påtryckningar på Google måste ses som otillbörlig påverkan eftersom staten samtidigt har diskussioner med Google om etablering av serverhallar och sannolikt etableringsstöd. Dessutom går det emot vår grundlagar om yttrandefrihet och tryckfrihet eftersom det inte är tillåtet för myndighetspersoner att påverka vilken information som kommer fram i media.
Mikael berättar om vid ett samtal mellan Angela Merkel och VD för Facebook, Mark Zuckerberg, som blev inspelat utan deras vetskap där Angela Merkel sa till Mark Zuckerberg att FB måste göra någonting åt alla av negativa kommentarer kring flyktinginvandringen vilket han bekräftade att han skulle se till innan inspelningen bröts

Slutligen tackar Swebbtv för allt stöd och positiva kommentarer från tittarna och ifrågasätter varför aktörerna i den vanliga median hindrar vanliga människor att komma till tals. Deras journalister talar ständigt om att de blir utsatta för hat och hot. Om de slutade vilseleda och ljuga kanske de skulle slippa detta.

Till publikens jubel påminde Mikael om att tidningen Metro har gått i graven. Sannolikt kommer fler reguljära medier följa i spåren.

——–

Stöd Swebbtv på olika sätt:

– Handla i vår butik på https://butik.swebbtv.se

– Skicka dina tips eller förslag på ”inskickade klipp” till info@swebbtv.se

– Texta våra program på svenska eller engelska. Skicka mail om du är intresserad

– Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

– Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).
https://youtu.be/cYBzdC0N-aE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Livsideal

Jag vill leva som jag lär och inte som någon annan vill att jag ska.

دفتر بهار

نکنه ها باقی است

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

MÅNSSONSKULTUR.SE

JOHNNY M RECENSERAR FILM, MUSIK & SÅNT

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

Säger det hellre med bilder och musik.

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör Sverige lagom!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolt

%d bloggare gillar detta: