Den svenska demokratin i uppförsbacke.

 

 

 

Det gångna årets mest betydelsefulla ord vad det gäller att förtränga  ordet demokrati för dess verkliga innebörd inte gagnar sina egna egoistiska syften är att vara VÄNSTERBLIVEN.  De här individerna saknar förmågan att se det långsiktiga perspektivet och är inte bekväma med lösningar som andra skapar men vill  i slutänden beskatta dem för att nå sina egna syften. Kärnkraften som är en innovation från ett Europa som med stöd av amerikanska intressen sett dagens ljus är ett bra exempel när framstående nationer och dess befolkning har en innovationsförmåga. Att det  också är av militärt intresse är kanske en smolk i bägaren men vi har innovationer som WEBBEN som har medfört att den globala befolkningen har kunnat ta del av olika nyheter och också fått ta del i samhällsdebatten utan att ha blivit refuserade.

Att vissa grupper har hamnat på efterkälken och inte inser att vi har haft en positiv utveckling i västvärlden kanske beror på deras egna tillkortakommanden. då tänker jag främst på den GRÖNA RÖRELSEN som endast är bakåtsträvare. Det finns de inom de GRÖNA som t o m vill förkasta demokratin för att nå sina syften, det finns bevis på det på olika nivåer och också lokalt som vi på ULSANS har bevis på. Deras mantra är att det inte finns några dåliga kulturer beror endast på deras eget tillkortakommande. Det finns bra eller dåliga kulturer, ett av bevisen är när  olika befolkningar emigrerar så har de mycket svårt att anpassa sig i  en mer högtstående kultur. Sverige är därvidlag ett skräckexempel där integrationen är försumbar.

Myter har skapats av kanske inte de de mest  begåvade av våra politiker där de anför att vi  har kommit till korta och att andra kulturer är likvärdiga vår, att de senare har fått fel för sina egna egoistiska ambitioner bör vi var tacksamma för._ingen nämnd och ingen glömd.

Att vi I Europa ska dra det tyngsta lasset och vara de som nu går i bräschen för att klimatet ska räddas får ett löjes skimmer över sig. Vissa av ”våra” politiker lever på det s k  klimathotet och lever gott på det. De flyger och far och känner sig maktfullkomliga därför att de anser sig vara en elit och står inne med alla lösningarna på världen problem.

Att inse att de är som Kejsaren är naken är endast ett bevis på kunskap och att  man inte låter sig luras av de här charlatanerna.

För min del anser jag att det är anmärkningsvärt att den svenska befolkningen har låtit sig lutas av svenska politiker.i så många år.

Med den kunskap som det svenska utbildningssystemet har delgett svenska medborgare i minst 50 å borde alla inse att nuvarande svenska politiker kanske inta är de bästa att avgöra det svenska folkets öden-

Det svenska politiska systemet har gjort sitt med politiska partier, då endast politiska klubbar med inbördes beundran som via skatten våldför sig på demokratin och den svenska populationen som får endast säga sitt vart fjärde år vilket inte gagnar demokratin. Att det sedan råder en viss enighet om den förda politiken mellan 7 partier vad det gäller den s k humanitära stormakten där svensk befolkning får stå för notan utan inflytande gör inte det hela bättre.

Den nuvarande s k regeringsbildningen som gått i stå, det säger allt om de vilsna partierna som inte har förmågan att ta ansvar och att styra Sverige.

Ett enat folk har med  förmågan att hjälpa världen utan att giriga politiker ska kunna skumma grädden från mjölken.

Vi svenska har ett arv att försvara, vi är en liten folkspillra i ett kallt land och våra förfäder har gjort stordåd vilket vi inte ska glömma..

 

 

Snart kan vi alla vara där så som politikerna missköter sig. Vi inser att vissa kommuner har svårt att bedriva en anständig åldringsvård.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Blogg 46

en åsiktsblogg

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

Dagar ur mitt liv

Här kommer jag att skriva om vardagliga händelser ur mitt liv. Ibland kommer jag nog att skriva om en del andra saker också, som till exempel om den tro jag har

MånssonsKultur.se

Johnny M recenserar film, musik & sånt!

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Richard Sörman

En annan humaniora

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

säger det hellre med några bilder

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor.

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör Sverige lagom!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolt

WTF?

100 möjligheter istället för hen!

%d bloggare gillar detta: