Är vi så rika som vissa påstår ?

 

Politiker lovar guld och gröna skogar, frågan är om de har förmågan att leverera när den svenska befolkningen kräver ett godtagbart resultat. Att politikerna för egen snäv ekonomisk vinnings skull ska belasta det svenska med sina olika projekt gör ingen påtvingad mecenat glad om det inte erhålls ett positivt utfall av projektet.

Att Sverige som nation de senaste åren uppvisat en allt större BNP-ökning bör alla ta med en nypa salt. Det som är mer korrekt är att relatera den per capita. Gör man det så ser inte siffrorna lika bra ut. De här siffrorna är uppblåsta med skattemedel och då en migration som äter den svenska befolkningen ur huset. När politiker skapar olika projekt ska man vara på sin vakt. Hela migrationscirkusen kostar mer än vad den ger i positiva intäkter på kort sikt och kanske efter 50 år eller mer ger positiva värden. Att ha tillit till svenska politiker och deras projekt är likvärdigt med att tro på en ståuppare som svamlar och för tillfället på sin höjd ger ett gott skratt.

Om vi nu försöker att jämföra Sveriges regering med en företag inser man att det skiljer sig på löften och sakliga ekonomiska fakta vad det gäller att leverera en slutprodukt som är positiv. Den feministiska sammansättningen vad det gäller den svenska regeringen borde ge kalla kårar för varje ekonom om man betänker Magdalena Anderssons framfart. Vi bör vara mycket tacksamma för att politikerna inte lyckades genomföra att representationen i svenska bolags styrelser med minst 40 % damernas föll totalt. Vår höga standard beror på att civilsamhället fungerar och inte på mediokra politiska beslut.

Svenska politiska tillkortakommanden avspeglar sig i samhället på olika sätt. Vi har en infrastruktur som inte fungerar och som inte finansieras efter behov. Vi har också ett s k försvar som är inriktat mot ett visst håll fast historien påtalar att det är något som vi inte behöver frukta. Det som är mer markant i nuläget  är en anstormning av en ”religion och kultur” som vi inte har behövt frukta i drygt 1500 år. Att vara politiker och  då också företrädare för politiska rörelser innebär att man bör tänka längre än näsan räcker och planera för de reella hot som den svenska befolkningen utsätts för i nuläget och inte frukta ett icke överhängande hot från öst.

När de naiva har kommit till makten är det en plåga för de som har bekostat utsvävningarna och en osäkerhet i det dagliga livet.

 

De svenska politiker som nu slåss om grindslanten inser inte att de kommit till makten på grund av deras kompetens utan mer vad det gäller att den svenska befolkningen inte de senaste decennierna visat ett ointresse för politik och sin egen framtid. Om vi ska ha ett demokratiskt samhälle så gäller det att det är högt i tak och att olika politiska yttringar får komma till tals i samhället. De senaste åren har vi haft ett samhälle som påminner om det forna DDR. En viss del av den svenska befolkningen har stigmatiserats och har blivit betraktade som idioter vad det gäller politiska kunskaper. Den tiden är nu förhoppningsvis förbi och vi dissidenter har luft i seglen och med det svenska folkets stöd i ryggen kan vi kanske vända på utvecklingen och få till ett bättre Sverige.

 

 

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Hans Nilsson
  Apr 03, 2017 @ 12:25:03

  Hoppet påstås vara det sista som överger människan men när detta hopp kommer till att politiker skall komma på andra tankar är det nog kört. De politiker broilers som är på väg in i politiken har ingen länk tillbaka till den tid när Sverige en gång var ett mycket väl fungerande land. Nu är det pengar och makthungern som styr människan.

  Liked by 1 person

  Svara

  • ulsansblogg
   Apr 03, 2017 @ 12:33:57

   Kan det vara som så att den svenska skolan inte har levererat de rätta kunskaperna de senaste åren ? Att vara beroende av olika partiers broilers är till förfång för hela samhället och för oss som anser oss ha en annan verklighetsuppfattning-

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

S W E D E N - G O O D B Y E

Politik - Religion - Samhälle - Europa - Nationalism

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Rovdjurspolitik

Faunavård utan vetenskapligt stöd

Tankeverket

Alla förändringar börjar med en tanke

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

beppe852

Hellre död än röd

Micke K - En röst i Sverige

Sunt förnuft, svenska värderingar i ett sekulärt samhälle

Helt apropå

En blogg om tro, hopp och kärlek. Om livet och om lite till.

mickecarlssonsblog

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör skillnad!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Ett vettigt alternativ

Om man tänker steget längre

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolt

WTF?

100 möjligheter istället för hen!

Anna Ernius

politik, litteratur och möten med världen

Ryggraden!

Qui tacet, consen'tit.

Nya Il Convito

Mohamed Omars blogg om fezens filosofi, gotisk steampunk och upsaliensisk pulp fiction

Otillständig

- kroniskt oppositionell

Helena Palena

ENVAR SIN EGEN REDAKTÖR! Copyright!

Asylkaos

Politiker och media förstör vårt land. Nu försvarar vi oss. (Alla texter och bilder är fria att sprida vidare.)

anthropocene

Ett partipolitiskt oberoende libertarianskt forum för debatt och opinionsbildning

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

%d bloggare gillar detta: