Socialdemokraterna – de odemokratiska

Bortskämda barn som alltid får bestämma kommer aldrig att lära sig att ta motgångar. De kommer aldrig att förstå och acceptera att andra människor har andra åsikter och önskemål. De kommer att få stora samarbetssvårigheter och de kommer aldrig att se problemen som de själv ställer till med!

Socialdemokraterna är de bortskämda barnen. Att regera under lång tid gör de bortskämda. De har ju själv uppfostrat befolkningen – inklusive övriga partier och näringslivet – till att bli goda socialister. Allt fungerade bra tills ett orosmoln dök upp på arenan. Jag skrev om detta i min blogg redan i december 2015 och har upprepat det några gånger men … det duger att upprepas.

” År 2006 fick SD 2,93 % i riksdagsvalet. Då fick S stora skälvan. De bestämde sig för att göra ALLT för att SD inte skulle komma in i riksdagen. De kontaktade EXPO och tillsammans med ABF producerades studiematerialet ”Sverigedemokraterna – ett parti som andra?” 2007. Sedan satte de igång en kampanj som gick ut på att eliminera ”det främlingsfientliga SD”. Propagandan var hård inför EU-valet 2009 och riksdagsvalet 2010. Men det lyckades ju inte! SD kom in i riksdagen med 5,7 %. Det var då som väljarna skulle straffas för att inte göra om ”dumheten” att rösta på SD. Det var då som alla som inte höll med per automatik var SD:are, främlingsfientliga, rasister, …  Allt detta var skapat av S – enbart för att de inte ville dela med sig av makten!”

Det var alltså så det gick till när S det bortskämda barnet fick konkurrens. Den konkurrensen har nu vuxit. Idag finns tre ungefär lika stora partier i Sverige. S är vana att bestämma – även under de tider som vi har haft andra regeringar. SD är den stora faran för dem! De har gjort allt som står i deras makt för att tillintetgöra SD men har inte lyckas. Nu har de ändrat strategi. Nu är det M det tredje partiet som har fått motta stridsyxan!

Stefan Löfven klargjorde, för några dagar sedan, att han kommer att sitta kvar som statsminister efter nästa val – även om S inte blir det största partiet – om inte M vägrar att samarbeta med SD. Han ställer alltså villkor 2 år före valet! Hur demokratiskt är detta? Han vill sluta en pakt mellan M och S. Därmed skulle han ha eliminerat svenska folkets röst och det fria valets utgång. Landet Sverige skulle återgå till att för all framtid styras av S!

Men han agerar inte ensam. Anne Ramberg, från Advokatförbundet, gav sig igår på Hanif Bali från M. Hon skrev att han inte hörde hemma i riksdagen utan snarare i pissrännan. Samtidigt beskrev hon de som gör sin röst hörd via sociala medier som ”bruna råttor”. Om jag hade begått något kriminellt så skulle jag inte vilja ha denna kvinna som försvarsadvokat!

På kvällen var det Thomas Bodström som i Aktuellt talade om att vi får aldrig tillåta M att samarbeta med SD. Vi måste göra allt för att motarbeta detta!

Nu väntar jag på nästa odemokratiska drag från S. De har bestämt sig! Valet om 2 år kommer att bli ett smutsigt val och deras valkampanj har redan börjat! De vet att förlorar de detta valet så kommer det att dröja väldigt lång tid innan de får en chans igen. Det svenska folket är helt bortglömt i detta sammanhang eftersom allt handlar om att det bortskämda barnet vill ha makt.

brunratta

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. norrmannen65
  Sep 22, 2016 @ 10:36:30

  Bra skrivet.
  S kommer aldrig att bli det partiet som det en gång var.
  Tack gode Gud för det.

  Gillad av 2 personer

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Livsideal

Jag vill leva som jag lär och inte som någon annan vill att jag ska.

دفتر بهار

نکنه ها باقی است

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Mons Krabbe

Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser

Prickiga huset

Hälsobloggen

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

moviesaredreams831071279.wordpress.com/

EN KAXIG SVENSK BLOGG OM BROTT MM.

HallonHatt's sida

Just another WordPress.com site

En ängel 👼🏻 med svarta vingar.

Obotlig sjukdom, hobby, fotografering, smycken m.m

Rebecca Hybbinette

- Kamp ger återbäring!

MÅNSSONSKULTUR.SE

JOHNNY M RECENSERAR FILM, MUSIK & SÅNT

Sjunne [ dot ] com

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

Sverigekanalen Dalarna

Nationell Webbradio/Dalarna

En gräsrot skriver

Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, i am ready. Denna blogg behöver inga donationer. sprid gärna dess innehåll.

Högrelius funderingar!

Just another WordPress.com site

Kulturminnet

Om det svenska kulturarvets rikedom och kulturen i dagens samhälle

Riksväg 32 på det smålänska höglandet

Säger det hellre med bilder och musik.

Ocensurerade nyheter

Nyheter och politik.

Tommy Hanssons Blogg

Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor

Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019

Sverige ut ur EU! EU ut ur Sverige! Dags att ta tillbaka makten! AfS är din röst för swexit och det bästa alternativet för ett suveränt Sverige.

Jenny Piper

Politik, nyheter och samhällsdebatt

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

mickecarlssonsblog om nutidens dårskap

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör Sverige lagom!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolt

%d bloggare gillar detta: