Angrepp på våra samhällsfunktioner

Våra samhällsfunktioner är uppbyggda och bekostade av svenska folket. De har kommit till för att alla ska ha samma rättigheter och samma skyldigheter. Alla ska få ta del av vår välfärd. Alla ska behandlas lika inför lagen. Våra myndigheter finns för att hjälpa medborgarna. Det finns ett förbehåll: alla måste hjälpa till att betala och att upprätthålla ordning och reda i vårt samhällssystem.

Men nu ser vi odemokratiska krafter som inte bryr sig om dessa samhällsfunktioner och gör allt som de kan för att utnyttja och förstöra dessa. Våra politiker bara blundar för detta! De tillsätter chefer för myndigheter som saknar kompetens och förmåga att ta itu med dessa problem. De verkar mer gå ”busets” ärende än svenska folkets. Medierna tycks ha samma agenda!

Snällisterna och tycka-synd-om-människorna tycks översvämma landet och därmed demontera allt som våra förfäder byggt upp. De tycks inte inse vad detta kostar det svenska samhället och det svenska folket. Det svenska folket får ta ansvar för alla oegentligheter som uppstår – både moraliskt och ekonomiskt!

När bilar bränns som hämnd mot polisens insatser, när stenkastning sker mot blåljuspersonal, när myndighetspersoner hotas och när rättsmaskineriet utsätts för bombhot – då anser jag att det är en krigsförklaring mot det svenska samhället! Det är sabotage mot vårt samhällssystem och ska bestraffas som sådant! Vårt försvar behövs mot dessa kriminella personer som försöker ta över vårt land!

Men medierna gullar med de kriminella och väljer att tala om hur vi får snygga naglar i höst eller att bensinpriset höjs. Polisen bjuder på kaffe och tappar antalet anställda. Domstolar vågar inte döma högre straff om de kriminella har ett annat ursprung än svenskt. Skjutningar och knivskärningar kallas för misshandel. Färre och färre brott klaras upp. Sjukvården belastas med skott- och stickskador och vanliga människor har svårt att få vård. Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg tycker att helt vanliga pensionärer måste dela med sig till förmån för nyanlända.

Försvaret har placerat 150 militärer på Gotland. Mot vad? Det gamla rysshotet? Vi har större hot inom landet! Vilket försvar har vi mot detta? Politikerna tycks blunda för alla angrepp på våra samhällsfunktioner. Jag anser att dessa angrepp är krigshandlingar och militär borde sättas in. Men har vi något försvar och någon beredskap mot detta? Är det bättre att sticka huvudet i sanden och fokusera på rysshotet?

forsvar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

beppe852

Hellre död än röd

Micke K - En Röst i Sverige

Sunt förnuft, svenska värderingar i ett sekulärt samhälle

Helt apropå

En blogg om tro, hopp och kärlek. Om livet och om lite till.

mickecarlssonsblog

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

pspringare

The greatest WordPress.com site in all the land!

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör skillnad!

Oberoende nyheter, satir och allvar om politik, journalistik, invandring, mångkultur, islam, brottslighet, rasism, natur, livet och musik.

Tanja Bergkvists Blog

Kamp mot fördumningsindustrin

Ett vettigt alternativ

Om man tänker steget längre

Erling Hellenäs svenska blog

Den stora bilden och dess delar

Hexanmexan "shake my hand?"

Elefanten dog en plågsam död

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolution

WTF?

100 möjligheter istället för hen!

Anna Ernius

politik, litteratur och möten med världen

Ryggraden!

Qui tacet, consen'tit.

Nya Il Convito

Mohamed Omars blogg om fezens filosofi, gotisk steampunk och upsaliensisk pulp fiction

%d bloggare gillar detta: