Livet är som en påse enligt Hasse Alfredsson.

raka-sparet

 

 

Enligt överskriften tomt och innehållslöst om man inte fyller det med något, allt enligt pastor Jansson.

Jag har som många fyllt livet med olika erfarenheter. Det  som gäller är underliggande erfarenheter enligt anekdotisk evidens som förkastas av vissa då speciellt de radikalfeminister som jag och sambo haft häftiga ”debatter” med utan synbart resultat för att motdebattörerna inte hade ett uns av att intellektuellt sett  ha ett litet av tankeförmåga för att enligt sakliga skäl kunna ändra sina åsikter. Därefter såg vi oss kanske som vinnare när SVT lade ned sajten.  Då för att  olika kostnader och politiska kriterier var orsaker, Det hela skedde på SVT-debatt som nu är nedlagt för att de feministiska vänsteråsikterna fick stryka på foten..Alla som har vissa kunskaper inser att SVT/SR styrs av feminister och av vänstern i det nutida Sverige där normala människor icke göre sig besvär med att utveckla sina åsikter.

Efter att se avigsidorna vid ett statligt verk som inte gick på räls utan med åren spårade ur alltmer sade jag upp mig.

Den lille chefen på en mellannivå som jag fick ”förmånen” att besöka skrädde inte orden utan meddelade att jag var en plump individ som aldrig borde visa min nuna mer vid det här statliga företaget, fast jag då sade upp mig och de hade övertalighet vad det gällde personal. Då hade jag ändå i 23 år visat god vilja och ställt upp i ur och skur och när de ringde och efterfrågade mina tjänster, jag ställde jag upp på övertid under inte alltid så gynnsamma förhållanden.. Jag säger som Tony Richardsson i Robert Gustavssons sketch JAG ÄR INTE BITTER men jag inser att olika företag kanske då speciellt statliga borde ha mer fingertoppskänsla och vara försynta mot den personal som ställer upp.

Att jag tar upp min egen situation är inte för att klaga utan förhoppningsvis försöka att få andra att inse att sanarbet leder till framgång både för individen och företaget ifråga.

Efter de här åren med olika hot i tjänsten har jag klarat mig bra, då på andra meriter. Jag har haft förmånen att med egen bil göra resor genom hela Europa. Det ger en otrolig tillfredsställelse och då  att kunna känna sig FRI.

Den kunskap som jag införskaffat mig innebär att de svenska politiker som anser att vi svenska är främlingsfientliga  och inte har förmågan  att bemöta olika etniciteter, de borde inte företräda svensk befolkning. Orättvisor har fått vi nog av i det svenska samhället som ”överheten”  svenska folkvalda politikerlägger på oss normala svenskar.

Vi svenskar, det folk som sedan 1960.talet har konfronterats med olika befolkningar borde inte vara främlingsfientliga. Vad som gäller är att nuvarande politiker ger bort till andra som inte är förtjänta av vad vi svenskar under årens lopp samlat i ladorna i sann demokratisk ordning. klart att många är besvikna på svenska politiker

Efter att efter ett långt liv nu har nått kaklet i simbassängen med en viss pension känner jag mig nöjd vad det gäller min egen tillvaro. Däremot är jag definitivt inte nöjd med den nuvarande samhällsavvecklingen som svenska politiker åstadkommit under de senaste decennierna. Vi jag och min sambo kommer ALLTID att kritisera negativa politiska beslut som inte är bundna till verkligheten oavsett vilket av de nuvarande åtta riksdagspartierna som fattar besluten. Vad vore svenska politiker om det svenska civilsamhället inte fungerade.

 

civisamhallet

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Peter Krabbe

Världen i fokus - vem styr vår framtid och varför?

Wallenborgs politikblogg

Politik om stort och smått.

JUST-LOOK-AT-SWEDEN

SWEDEN - A SHITHOLE COUNTRY?

Rakapuckar's Blog

Så bitter på Steffe med alliansen!

Assistans på dina villkor

Alla människor är lika värda

Björn Alvebrand

STYRBORD ELLER BABORD? VALET ÄR DITT.

Busiga mor

My Home My Place My Life

SVERIGE - EUROPA - VÄRLDEN

GÅR DET VERKLIGEN BRA NU?

Halloj världen!

En blogg av Inger Hansson. Om resor. Om Instagram och annan fotografi. Om natur. Om Karlshamn, Kristianstad, vatten och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

S W E D E N - G O O D B Y E

Politik - Religion - Samhälle - Europa - Nationalism

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Rovdjurspolitik

Faunavård utan vetenskapligt stöd

Tankeverket

Alla förändringar börjar med en tanke

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

beppe852

Hellre död än röd

Micke K - En röst i Sverige

Sunt förnuft, svenska värderingar i ett sekulärt samhälle

Helt apropå

En blogg om tro, hopp och kärlek. Om livet i stort som smått. Följ med på min livsresa över mörka djup och djupa vatten.

mickecarlssonsblog

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör skillnad!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Ett vettigt alternativ

Om man tänker steget längre

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolt

WTF?

100 möjligheter istället för hen!

Anna Ernius

politik, litteratur och möten med världen

%d bloggare gillar detta: