Den egna befolkningen offras

I en naiv enfald har jag alltid trott att regeringen ska verka på uppdrag av sitt lands befolkning. Regeringens uppdrag borde vara att se till att den egna befolkningen har det bra. Men i Sverige har det blivit motsatsen.

Den svenska ursprungsbefolkningen jobbar 40 timmar i veckan fram till pension.  För detta får de behålla en liten del av sin lön – resten tar staten hand om i form av löneskatt, arbetsgivaravgift, moms och diverse punktskatter och avgifter.

Staten har gett skenet av att dessa skatter är en form av försäkringspremium – en försäkring som ska sörja för skola, omsorg, vård, ålderdom, infrastruktur osv. Staten ska helt enkelt använda pengarna till att ge befolkningen trygghet och välfärd.

Men har det blivit så? Eller är det så att befolkningen har förslavats och blivit en kassako. Pengarna tycks användas till annat än vad det är tänkt – befolkningens välfärd dras in för att betala helt andra saker.

Bostadsbristen har varit enorm under många år. Svenska studenter har inte kunnat få bostäder. Nu köper kommuner in bostadsrätter. Men de bostäderna ska inte användas till ungdomar – de ska användas till en ny befolkning som har fått uppehållstillstånd i Sverige. Vi skattebetalare har betalat dessa lägenheter som ska användas av människor som inte själv har betalat försäkringspremien men däremot lever på bidrag.

Sjukvården går på knäna. Fler patienter men mindre personal. De nyhitkomna har ofta med sig sjukdomar och belastar sjukvården mycket mer än vad ursprungsbefolkningen gör.

De asylsökande som kommer hit till Sverige kommer de ofta från länder där smittsamma sjukdomar är vanliga. Dessa sjukdomar har varit mer eller mindre utrotade sedan decennier i Sverige. Det är oroväckande ur ett folkhälsoperspektiv är att hälsoundersökning vid ankomsten till Sverige inte är obligatorisk, utan endast frivillig. Risken för smittspridning är stor mot bakgrund av det mycket stora inflödet av asylsökande till vårt land. Vi ser konsekvenserna. Enligt myndighetens rapport om tuberkulos i Sverige första halvåret 2016 rapporterades under denna period 421 nya fall av aktiv tuberkulos, vilket är en ökning med 8 procent jämfört med första halvåret 2015. Särskilt markant är ökningen i åldersgruppen 15-19 år, vilket enligt samma rapport helt och hållet beror på den kraftigt ökade invandringen under 2015.

Det är mycket allvarligt att människor med aktiv tuberkulos kan vistas i Sverige utan att samhället, och ibland inte ens personerna själva, vet om eller förstår att de har sjukdomen. Lika allvarligt är att vi idag inte vet något om hur många människor som har så kallad latent tuberkulos. Latent tuberkulos smittar inte och är inte anmälningspliktig enligt smittskyddslagen, men sjukdomen kan när som helst slå över i aktiv fas, som då också kan smitta andra personer som den sjuke bor eller vistas mycket tillsammans med.

Ungefär var tionde av dem som har latent tuberkulos utvecklar aktiv tuberkulos och särskilt är det små barn och unga vuxna som löper risk för detta.
Människor som jobbar med dessa personer i Migrationsverkets lokaler, på HVB-hem och i skolor kan smitas – och har smittats på en mängd orter som t ex Emmaboda och i Malmö.

Vi, ursprungsbefolkningen, betalar notan för detta och mycket mer. Vår egen välfärd försämras men vi ska bara betala mer och mer i skatt. Svenska folket har helt enkelt offrats till att bli slavar som ska jobba och ge de nyhitkomna välfärd. Den välfärd som vi har betalat försäkringspremie till skänker staten bort till migranterna. Men vi fortsätter att slava och betala den välfärdsförsäkringspremie som ger sämre och sämre välfärd åt oss själva!

får

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. kaj jakobsson
  Aug 26, 2016 @ 16:04:53

  det finns ca 300 000 garantipensionärer i Sverige, de framlever sin ålderdom
  under mkt knappa förhållanden, denna grupp nämns överhuvudtaget i press o
  av politiker.De har ofta arbetat sedan 15 årsålder eller gjort misstaget att vara
  hemma o ta hand om sina barn.:-)Jag SKÄMS över mitt land

  Liked by 1 person

  Svara

  • tompas11
   Aug 26, 2016 @ 21:21:43

   Det är inte ditt land du skämmas över utan de skrupulösa politikerna som låtit och låter detta ske. Om det är några som ska ställas till svars så är det dessa politiker och deras genomruttna partier.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

S W E D E N - G O O D B Y E

Politik - Religion - Samhälle - Europa - Nationalism

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Rovdjurspolitik

Faunavård utan vetenskapligt stöd

Tankeverket

Alla förändringar börjar med en tanke

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

beppe852

Hellre död än röd

Micke K - En röst i Sverige

Sunt förnuft, svenska värderingar i ett sekulärt samhälle

Helt apropå

En blogg om tro, hopp och kärlek. Om livet och om lite till.

mickecarlssonsblog

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör skillnad!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Ett vettigt alternativ

Om man tänker steget längre

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolt

WTF?

100 möjligheter istället för hen!

Anna Ernius

politik, litteratur och möten med världen

Ryggraden!

Qui tacet, consen'tit.

Nya Il Convito

Mohamed Omars blogg om fezens filosofi, gotisk steampunk och upsaliensisk pulp fiction

Otillständig

- kroniskt oppositionell

Helena Palena

ENVAR SIN EGEN REDAKTÖR! Copyright!

Asylkaos

Politiker och media förstör vårt land. Nu försvarar vi oss. (Alla texter och bilder är fria att sprida vidare.)

anthropocene

Ett partipolitiskt oberoende libertarianskt forum för debatt och opinionsbildning

DET GODA SAMHÄLLET

HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE

%d bloggare gillar detta: