Jag tror på Sverige

Vår statsminister upprepade orden ”Jag tror på Sverige” ett stort antal gånger i gårdagens tal i Almedalen. Det borde vara självklart att statsministern tror på sitt land! Annars borde han avgå

Men statsministern upprepar sitt mantra likt de flesta diktatorer. Han talar inte till svenska folket. Han talar till partiets medlemmar. Det är ju de som ska upprepa hans ord ute bland folket. De sitter som en skock villiga får och applåderar.

Vad säger han egentligen mer än att han tror på Sverige? Ingenting? Han talar bara om att S är det rätta partiet och S för en klasskamp – som de själv har skapat. Kanske partiet har insett att svenska folket inte tror på partiet längre. Nu söker han och partiet nya väljare genom att ta resurser från svenska skötsamma medborgare som betalat skatt i hela sitt liv. Dessa resurser ska ges till invandrarna – de potentiella väljarna.

Samtidigt som han tror på Sverige så poängterar han hur viktigt det är att vi låter oss styras av EU. Eller … är det så att det är han själv som vill styra EU?

Jag var ytterst tveksam när han blev partiledare och ännu mer när han blev statsminister. Genom jobbet har jag haft alltför mycket kontakter med fackpampar. De har alltid varit maktfullkomliga och de allra värsta har varit de som kom från IF Metall och från Kommunal. Men jag beslöt mig för att ge Stefan Löfven en chans att visa att han inte var någon pamp. Han tog inte den chansen utan fortsatte sitt pampvälde. Han är inte ensam om att berusas av makten. Exemplen är många som LO-basen, Rikspolischefen och Migrationsverkets chef. De senaste dagarna har ännu en S-märkt pamp avslöjats – landshövdingen i Kalmar län som använder Länsstyrelsens bankkort som om det var privat, låter skattebetalarna betala hans privata taxiresor,  parkeringsavgifter, alkohol, hotellrum, restaurangbesök och telefonsex. De är alltför många – dessa S-märkta pampar!

Stefan Löfvens mantra om demokrati, värdegrund och solidaritet faller platt när han som vanligt ger sig på SD:

”– Jimmie Åkesson sitter hellre hemma bakom datorskärmen, och leder sin nät-armé mot invandrare, feminister, journalister, eller vilka de nu har valt att rikta sitt hat mot för dagen. ”

” – SD:s ledning, de sitter där och hetsar på sin öppet rasistiska svans, med hatretorik och konspirationsteorier. Det mest osvenska som finns.”

För Löfven omfattas inte SD och dess väljare i hans och  av demokratibegreppet. SD:are har inte samma värde som andra människor – i hans värld. Han har anammat V-retoriken och talar om nät-armé, rasistisk svans, hatretorik och konspirationsteorier. Det är precis de orden som jag har mött i debatt efter debatt med V-aktivister! De orden har kommit när argumenten tryter.

Det luktar avundsjuka! Han och hans gelikar är avundsjuka för att de inte har knäckt IT-koden och för att deras väljare inte tycks ha kunskaper och intresse för att diskutera på nätet. De tar alla åsikter som går emot deras politik som hat. Löfven uttrycker sig själv hatiskt trots att han använder ord som humanism och demokrati. Han hatar att bli motsagd! Han hatar att inte nå fram till svenska folket!

Kära Stefan Löfven! Jag tillhör en av dem som sitter framför datorskärmen och skriver mina tankar och mitt budskap. Jag tillhör inte någon nät-armé. Jag är inte politiskt knuten till något parti. Jag läser aldrig vad Jimmie Åkesson eller SD:s ledning skriver. Jag tillhör inte någon svans och sprider inget hat. Jag skriver bara ner mina personliga tankar och åsikter. Om mina tankar påminner om SD:s så har jag ingenting emot det.

Men jag förstår att du och ditt parti blir gröna av avund därför att jag och en mängd andra personliga bloggar har en mängd följare. Ni gillar inte att vi får torgföra våra åsikter. Ni gillar inte att vi inte rätar in oss i de socialistiska leden. Ni gillar inte att vi avslöjar er inkompetens och er maktfullkomlighet. Ni vill inte ha konkurrens. Ni vill fortsätta att vara pampar!

Jag tror på Sverige men inte på statsministern!

avundsjuk

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

JUST-LOOK-AT-SWEDEN

SWEDEN - A SHITHOLE COUNTRY?

Rakapuckar's Blog

Ett svenskt missnöje

Assistans på dina villkor

Alla människor är lika värda

Björn Alvebrand

STYRBORD ELLER BABORD? VALET ÄR DITT.

Busiga mor

My Home My Place My Life

SVERIGE - EUROPA - VÄRLDEN

GÅR DET VERKLIGEN BRA NU?

Halloj världen!

En blogg av Inger Hansson. Om resor. Om Instagram och annan fotografi. Om natur. Om Karlshamn, Kristianstad, vatten och lite av varje.

Christer.L.Hansson

Det som danar mig

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

S W E D E N - G O O D B Y E

Politik - Religion - Samhälle - Europa - Nationalism

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Rovdjurspolitik

Faunavård utan vetenskapligt stöd

Tankeverket

Alla förändringar börjar med en tanke

Life, Death and all between

Welcome to an expanding worldview

SasjaL

Cyniker är inget man föds som, det är omgivningen som formar ...

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

beppe852

Hellre död än röd

Micke K - En röst i Sverige

Sunt förnuft, svenska värderingar i ett sekulärt samhälle

Helt apropå

En blogg om tro, hopp och kärlek. Om livet i stort som smått.

mickecarlssonsblog

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör skillnad!

"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." - FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

Ett vettigt alternativ

Om man tänker steget längre

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolt

WTF?

100 möjligheter istället för hen!

Anna Ernius

politik, litteratur och möten med världen

Ryggraden!

Qui tacet, consen'tit.

Nya Il Convito

Mohamed Omars blogg om fezens filosofi, gotisk steampunk och upsaliensisk pulp fiction

Otillständig

Kunskap och förnuft

Helena Palena

ENVAR SIN EGEN REDAKTÖR! Copyright!

Asylkaos

Politiker och media förstör vårt land. Nu försvarar vi oss. (Alla texter och bilder är fria att sprida vidare.)

%d bloggare gillar detta: