Triggervarning

Det förekommer triggervarningar i feministkretsar. Feminister har genom historien velat skapa trygga rum, för att alla ska kunna delta i diskussionen. Kvinnor har ju tidigare exkluderats i de akademiska kretsarna. Därmed har det också skapats en”tyckarelit” och en maffia av politiskt korrekta personer som trycker ner vanliga människor och som bestämmer vad som får sägas  och vilka normer som får råda.

Jag läste igår en artikel skriven av Lars Åberg där han beskriver hur intoleransen på sistone har drabbat flera bekanta feminister som påståtts företräda fel sorts feminism. Sekulär människorättsaktivister blir angripna av muslimska studenter. Detta händer på universitet och högskolor över hela världen.

Vi har ju denna ”tyckarelit” även här i Sverige – en intolerant massa som vill bestämma över alla andra.  Under hösten krävde eleverna på Globala Gymnasiet på Södermalm i Stockholm att bli varnade för “obehagliga inslag” i undervisningen. Ett exempel på något som väcker obehag hos de “normkritiska” eleverna är kärlek mellan vita heterosexuella människor. De vill alltså inte ha kurslitteratur som skildrar helt normalt levnadssätt! Därmed ska alltså eleverna censurera bort fakta och kunna vägra att ta del av teorier som lyfter fram biologiska förklaringar till mänskligt beteende snarare än sociala strukturer. De vill alltså underkänna det levnadssätt som har rått så länge som mänskligheten har funnits och hur mänskligheten har fortplantat sig!

Andra exempel på denna intolerans är det lilla ordet ”hen” som jag har skrivit om tidigare,  att vissa människor behöver skydd pga hat och hot (Lars Vilks, Mona Valters, Hanna Gadban för att ta några exempel), Rättviseförmedlingen, etiketteringen av oliktänkande, ändra texter i litteratur och nationalsång eller att censurera dvs välja ut vilka nyheter som är lämpliga att förmedla.

För att uppnå sina syften använder denna lilla ”tyckarelit” sig av kränkthet och orden rasist, fascist, antfeminist och islamofob. De har utvecklat ett nytt språk som kan exkludera alla som inte delar deras värderingar. Jag anser nog att denna”tyckarelit” är omegor – de omegor som jag har skrivit om tidigare. De är absolut inga representanter för helt vanliga människor men de har förmågan att höras och synas!  Denna grupp vill strypa det fria ordet, ta bort åsiktsfrihet och yttrandefrihet och är en stor fara för demokratin! Tyvärr har dessa omegor fått stort inflytande i medier och hos politiker och vi bör se upp med deras framfart!

Triggervarningar skapar förvisso trygga rum för den feministiska ”tyckareliten” – men inte för oss vanliga människor som lever i verkliga livet!

förbud

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mickecarlssonsblog

Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.

Ama de casa

En hemmafru i Spanien

ulsansblogg

mina guldkorn i vardagen

Motvalls blogg

Förflugna tankar och bevingade ord.

Peter Harold - Skrivarens blogg

Skrivandet är frihet - jag skriver för friheten.

pspringare

The greatest WordPress.com site in all the land!

Varjager's Weblog

I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.

Petterssons gör skillnad!

Oberoende nyheter, satir och allvar om politik, journalistik, invandring, mångkultur, islam, brottslighet, rasism, natur, livet och musik.

Tanja Bergkvists Blog

Kamp mot fördumningsindustrin

Ett vettigt alternativ

Om man tänker steget längre

Erling Hellenäs svenska blog

Den stora bilden och dess delar

Hexanmexan "shake my hand?"

Elefanten dog en plågsam död

Rune Lanestrands blogg

Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand

corneliadahlberg

Gräsrotsrevolution

WTF?

100 möjligheter istället för hen!

Anna Ernius

politik, litteratur och möten med världen

Ryggraden!

Qui tacet, consen'tit.

Nya Il Convito

Mohamed Omars blogg om fezens filosofi, gotisk steampunk och upsaliensisk pulp fiction

Josefin Utas

Mina egna tankar om nuet och framtiden

Otillständig

- kroniskt oppositionell

Helena Palena

ENVAR SIN EGEN REDAKTÖR! Copyright!

Asylkaos

Politiker och media förstör vårt land. Nu försvarar vi oss. (Alla texter och bilder är fria att sprida vidare.)

%d bloggare gillar detta: